E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporQuaresma'nın cezası belli oldu!---

Quaresma'nın cezası belli oldu!

Quaresma'nın cezası belli oldu!
06 Mart 2018 - 16:36 borsagundem.com

Fenerbahçeli futbolcuyu itip düşmesine neden olan Quaresma 5 maç sahalardan uzak kalacak

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ricardo Quaresma’ya 5 maç ceza verdi. Beşiktaş’ın Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Josef’e yaptığı müdahale nedeniyle ve ardından da Mehmet Ekici’yi iten Portekizli futbolcuya 5 maç ceza geldi.
Trabzonspor maçında tedbirli olarak oynayamayan Portekizlinin çekmesi gereken 4 maçlık daha cezası var. Ancak Beşiktaş Tahkim Kurulu’na itiraz edecek. Kurul Beşiktaş’ın itirazını haklı bulursa cezada indirime gidebilecek.

Quaresma’nın disiplin kuruluna sevk edildiği maddeler toplamda en az 8 en fazla 16 maç cezayı öngörüyordu. Ancak disiplin kurulu hem alt sınırdan ceza verdi hem de tahrik indiriminde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri07 Mart 2018 09:24

    Fener kendinden iyi takımlara karşı hep oynatmama taktiği yaptığı için başarılı oldu. Çünkü kendisi oynayamıyor. Herhangi bir oyun sistemini kuramadı. Beşiktaş maçında da vurarak, kırarak başarılı olma yolunu seçti ve başarılı oldu. Başta Pepe olmak üzere bir çok oyuncu daha sakin kalabilseydi Fenerin oyununa gelmemiş olurlardı. Lens'in kendine güven sorunu var, bence Q7 ona da bir mesaj verdi. Ruh gibi ortada dolanma mücadele et mesajı verdi.

  • Zavallı TFF06 Mart 2018 21:14

    Ceza olurdu, ama çok ağır. Fenerli Futbolculara ceza gelmemesi, tam şerefsizlik. Adaletsiz Kararı verenler Allah’ından bulur İnşallah. Bence Bu sene her masabaşı oyununa rağmen Beşiktaş Şampiyon Olacak.

  • komik06 Mart 2018 23:54

    huhahaahhaa