E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriQua Granite İnfo Yatırım aracılığı ile halka arz oluyor---

Qua Granite İnfo Yatırım aracılığı ile halka arz oluyor

Qua Granite İnfo Yatırım aracılığı ile halka arz oluyor
30 Mart 2021 - 13:59 borsagundem.com

Son 3 yılda halka arz edilen şirketlerin en büyüğü olan Qua Granite İnfo Yatırım aracılığı ile halka arz oluyor

Son 3 yılda halka arz edilen şirketlerin en büyüğü olan Qua Granite’in halka arzı Borsa’da Satış yöntemiyle 5-6 Nisan tarihlerinde gerçekleşecektir. Pay Dağıtımı, talep eden herkese birer birer, sırayla oransal dağıtım yerine herkese eşit pay düşecek şekilde yapılacaktır.

15 milyon adet sermaye artırımı ve 9 milyon adet de ortak satış yöntemiyle olmak üzere toplamda 24 milyon adet pay halka arz edilecektir. Halka arzın büyüklüğü 395.040.000 TL olacaktır. 

Qua Granite, son iki yılda cirosunu 2 kattan fazla artırarak 2020 sonu itibarıyla cirosunu 702.7 milyon TL’ye, net karını ise 7.4 kat artışla 144.5 milyon TL’ye çıkarmıştır. Qua Granite’in halka arz sonrasında yüzde 20’si halka açık hale gelecek ve BIST Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacaktır.  

Halka arzda emirler, hisse senedi alım işleminde olduğu gibi gönderilecektir. QUAGR.HE kodu ile 16,46 TL sabit fiyatla emirlerin iletilmesi yeterli olacaktır.

Halka arza son katılım tarihi 6 Nisan 2021 Salı saat: 13:00’dır. Bu saatten sonra iletilen emirler geçerli olmayacaktır.

Qua Granite halka arzına konsorsiyum lideri İnfo Yatırım’ın i-Şubesi’nden, İnfoTrade Pro mobil uygulamasından, İnfo Yatırım şubelerinden ve 444 46 36 Çağrı Merkezinden başvurabilirsiniz.

Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, 31 Mart Çarşamba saat 21.00'da halka arz bilgilendirme toplantısında, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Güler'in sorularını cevaplayacak. Toplantıyı online olarak izleyebilmek için, https://infoakademi.com.tr/ kayit sayfasından kaydınızı yaptırabilirsiniz.

İnfo Yatırım’da hesap açarak halka arza katılırken, ücretsiz 1 aylık Fintables Pro üyeliği kazanma fırsatını da kaçırmayın.

Yeni hesap açarak halka arza katılmak için tıklayınız… 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)