E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'le ilgili şok iddia: Ülkeyi devretti---

Putin'le ilgili şok iddia: Ülkeyi devretti

Putin'le ilgili şok iddia: Ülkeyi devretti
03 Mayıs 2022 - 20:01 borsagundem.com

9 Mayıs Zafer Günü'nde Ukrayna'da zaferini ilan etmek isteyen Rusya Devlet Başkanı Putin'in ülke yönetimini Başbakan Mişustin'e devrettiği ve tüm dikkati Ukrayna'daki gelişmelere yönlendirdiği iddia edildi

İngiliz sitesi Metro'nun haberine göre Kremlin'e yakın kaynaklar, 9 Mayıs'tan önce Putin'in Rusya'nın yönetimini başbakan Mihail Mişustin'e bırakarak işgalin 'günlük' işleyişini üstleniyor.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'ndan alınan bir rapora göre ise Putin, Zelensky'nin doğduğu yer olan Kryvyi Rih'te us güçlerinin askerlerin kontrolünü ele geçirmesini talep etti.

İngiliz basını Putin'in sağlığı ve liderlik için uygunluğu hakkındaki spekülasyonların sorgulandığını iddia etti. Batı'ya kaçan eski KGB ajanı Boris Karpichkov, The Sun'a Putin'in 'çılgın' olduğunu ve 'paranoyak fikirlere takıntılı hale geldiğini' söyledi.

Karpichkov "Putin, Rus güvenlik servisleri ve hatta yakın çevresi de dahil olmak üzere, kelimenin tam anlamıyla herkesi 'hain' olarak görüyor" dedi ve Putin'i Stalin'e benzetti.

Eski SSCB lideri Josef Stalin'in de son yıllarına paranoya ve güvensizlik yaşadığı iddia edilmiş, iyileşmesi için siyasi hayatı bırakmasını öneren bir doktoru hapse atmış ve çok sayıda doktora 'kendisine suikast planladıkları' gerekçesi ile işkence yaptırdığı söylenmişti.

Macron ve Putin telefonda görüştü

 

Rusya, Ukrayna’nın üç bölgesini ilhak edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rıza03 Mayıs 2022 23:01

    Ruslar çok seviyor

  • Hulşi03 Mayıs 2022 21:53

    Kendini Hitler zannediyor

  • Başka yolu yok03 Mayıs 2022 20:39

    Normal bir durum küçümsediği ukrayna karizmasını çizdi dünyanın süper gücü diye nitelenen ordu patates oldu,e bunun bir sonucu tabiki olacak potine dolayısı ile nüklüer füze vs başladı göstermeye çünkü başka çaresi yok,ab ve abd nin silah yardımları rusların tanklarını perişan etti,paraya ulaşımlarıda kalmayınca son kozunu oynayacaktır aksi halde tarihde ki yeri ukraynadan mıçına tekme yemiş lider olacak geçecek,şimdi soru şu füzeleri balistikleri kullanır ve bunu göze alabilir mi? Bence alacak zaten yenilince aynı akibete uğrayacaktır. Onun için temkinli olmakta fayda var bu herif kafayı yemiş.

  • Tekno papaz 04 Mayıs 2022 09:14

    İstese uçaklarla veya füzelerle yerle bir etmez mi? Karasal savaşa bu bombalamadan sonra da girebilirdi ve çok daha rahat alırdı şehirleri . Buradaki amaç savaş suçu işlememek ve halkın zarar görmemesini düşündüğünden olabilir. Birde yaptırımlarla petrol vs ile dünyayı krize sokup kaybolan gelirlerini bu yolla sağlamayı düşünüyor gibi. Ya da gerçekten beceriksizler. Ya da başka planları var. Bilemiyoruz

  • Yorum04 Mayıs 2022 07:10

    Göze alır zaten son zamanlarda tankların günümüzün savaşlarında yeri pekte kalmadığı ortada putin bunun farkında farkında olmasaydı saatte 25~30 bin km hızında füze geliştirmezdi ve AB ye çok uzakta değilsiniz demezlerdi bu bir plan dahilinde ilerliyor bu savaş her şeyin bir başlangıcı olabilir ruslar bu füzeler den en az 3 5 tanesini sallayacak hiç merak buyurmayın sadece vurduğunu ve bu saldırıya hiç karşılık verilemediğini göstermek için batan Rus gemisinin intikamı diyebilir şimdilerde soru şu füzeler nükleer başlıklı mı değil mi