E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'e bir darbe daha! Rusya dokuzuncu generalini kaybetti---

Putin'e bir darbe daha! Rusya dokuzuncu generalini kaybetti

Putin'e bir darbe daha! Rusya dokuzuncu generalini kaybetti
02 Mayıs 2022 - 13:45 borsagundem.com

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 67 gün geride kalırken, Kiev yönetimi, Putin'in üst düzey kurmaylarından birinin daha öldürüldüğünü öne sürdü.

24 Şubat’ta Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesiyle birlikte 2 ayı aşkın bir süredir devam eden savaşta Kiev yönetiminden yeni bir açıklama geldi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin danışmanı Oleksiy Arestoviç, ülkenin kuzeydoğusundaki Izyum kentinde Rusya’nın üst düzey isimlerinden Tümgeneral Andrei Simonov’un yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Sözcü'de yer alan habere göre, elektronik savaş biriminin başında olan 55 yaşındaki Simonov’un ölümü ile ilgili başka bir açıklama yapılmadı. Rusya, Simonov’un öldüğüne ilişkin iddialar hakkında bir açıklama yapmadı.

Eğer bu ölüm doğrulanırsa, Simonov’un ölümü Şubat ayından beri Putin’e yakın üst düzey askeri yetkililerin ölümüne bir yenisi olarak eklenecek. Ukrayna’nın verilerine göre şu ana kadar Simonov ile birlikte 9 üst düzey asker yaşamını yitirdi.

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

 

İsrail'den Rusya'ya 'Hitler' tepkisi

 

Zelenskiy: Binlerce Rus askeri daha ölecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)