E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiPutin'den yazılım hamlesi: Rus olmayanlar yasaklanacak---

Putin'den yazılım hamlesi: Rus olmayanlar yasaklanacak

Putin'den yazılım hamlesi: Rus olmayanlar yasaklanacak
02 Aralık 2019 - 19:55 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus yazılımına sahip olmayan akıllı telefon ve bilgisayarların satışının yasaklanmasına yönelik yasayı onayladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmmet03 Aralık 2019 01:22

    Putin milliyetçi adam her türlü Şartlarda millî'ligi ön plana çıkarıyor. Takdir ederim. Teknolojiyi ve dünyada İlk iki sıraya girmiş yinede koruma önlemleri almada gerekli görüyor. Doğru söze ne denir. Sadece vay be denir. ÖNEMLI: Interneti kolayca kontrol edebilecek ve Rusya demek ki Teknolojisini dışarıya kolayca verecek cinsten değil. DIKKAT abd nin F35 leri gibi S400 de Rusya'nın oluru olmadan füze firlatamasin?... O zaman ayıkla pirincin taşını.

  • South Carolina 02 Aralık 2019 21:46

    Önce üretsin ondan sonra yasaklasın. Bizimkiler de vestele kıyak geçelim diye yerlide vergiyi kaldırdı ama vestel telefon falan yapamıyor. Zaten aklı olan almaz. Ayrıca yerli değil, montaj burada yapıyor vestel. Rusya e üretiyor da yasak yapıyor?

  • Helal olsun02 Aralık 2019 21:03

    Adamın dibi işte. Bir liderin ülkesine yapacağı en büyük iyilik,batı teknolojisinden kurtulup kendi teknolojisini geliştirmek. Alkışlıyorum

  • corleone02 Aralık 2019 22:14

    onun derdi teknolojiyi geliştirmek değil onun derdi interneti kontrol etmek yabancı sitelere ve yabancı basın kuruluşlarına erişimi engellemek ,putinin teknolojiyi geliştirme derdi olsaydı pavel durov  gibi dahi telegramın kurucusu  rusya yı terk etmezdi

  • Vatanseverlik 02 Aralık 2019 20:08

    Adam gibi adam miliyetçi