E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den Ukrayna açıklaması---

Putin'den Ukrayna açıklaması

Putin'den Ukrayna açıklaması
12 Nisan 2022 - 12:21 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna’da hedeflerine ulaşacaklarından şüphelerinin olmadığını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kutlanan Kozmonotlar Günü vesilesiyle Amur bölgesindeki Vostoçniy Uzay Üssü'nü Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile ziyaret etti.

Burada, Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşa dair açıklamalarda bulunan Putin, Rus ordusunun Donbas'taki ayrılıkçı yönetimlere yardımcı olduğunu ve Rusya'nın güvenliğinin sağlanması yönünde önlemler aldığını belirtti.

Ukrayna'daki çatışmaların kaçınılmaz olduğunu söyleyen Putin, "Başka bir seçeneğimiz yoktu ve bu doğru olan şeydir. Ukrayna'daki özel askeri operasyonda hedeflere ulaşılacağından şüphe yok. Bu hedefler anlaşılır ve asildir. Hedefimiz, tanıdığımız Donbas halkına yardımcı olmak. Bunu yapmak zorunda kaldık." dedi.

Ukrayna'nın Batı tarafından yönlendirildiğini belirten Putin, "Kiev yönetiminin Donbas meselesini barış yoluyla çözülmesini amaçlayan Minsk anlaşmalarını uygulamayı reddettiğini" ifade etti.

"Kendimizi izole etmeyeceğiz"

Rusya'nın kendisini dünyadan izole etmek istemediğini belirten Putin, şu şekilde devam etti:

Kendimizi izole etmeyeceğiz. Modern dünyada kimse, hele Rusya gibi büyük bir ülke, katı bir şekilde tecrit edilemez. Etkileşimde bulunmak isteyen ortaklarımızla çalışacağız.

 

 

Rusya, petrol verilerini paylaşmayacak

 

Putin 150 subayı hapse attı

 

Putin'le görüşen ilk Avrupalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • No good12 Nisan 2022 15:31

    Ukraynadan sonraki hedefi Kazakistandan toprak almak çünkü bu iki devleti yapay olarak tanımladı, içeri yerleştirdikleri her rusun olduğu ülkelerden toprak almak gibi bir hayali var ancak gün gelir sen de çeçenistana dağistana tataristana yakutistana bağımsızlık ver bakalım  denir. Bir gün derler ki Rusya rus değildir. Napolyon gibi çok fazla savaş açıyorsun.

  • vatandaş12 Nisan 2022 13:50

    ne bela okuyon adama senin ülkene mi girdi kara cahil.biraz tv izle kim haklı kim haksız anlarsın zelo yüzünden memleket ne hale geldi esedden hiç bir farkı yok bu adamın.gemileri göndermeseydi şimdi yagsız kalırdın vur putin vur avrupa duysun abd duysun.

  • Bik12 Nisan 2022 13:13

    Diktatör Putin'in hedefi, komşu ülkelerin topraklarında kukla yönetimler kurmak.

  • asena12 Nisan 2022 12:28

    allah belanı versin katil putın