E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin’den tartışmalara neden olan “seçim yatırımı”---

Putin’den tartışmalara neden olan “seçim yatırımı”

Putin’den tartışmalara neden olan “seçim yatırımı”
31 Ağustos 2021 - 17:11 borsagundem.com

Gelecek ay seçimlere hazırlanan Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin dikkat çeken bir karara imza attı.

Rusya seçimlere hazırlanırken, Devlet Başkanı Vladimir Putin, polis ve askerlere verilecek tek seferlik ikramiyeye onay çıkardı.

Eylül ayında 15.000 ruble (yaklaşık 1700 TL) verileceği ve bu paranın itfaiye erleri, polis memurları, savcılar ve askerlere ödeneceği kayıtlara geçti. Putin geçen ay benzer bir kararı emekliler için de almıştı. Sözcü'nün haberine göre enflasyon sebebiyle gıda fiyatlarının artmasıyla bu karara imza atan Putin’in bu adımı ise muhaliflerin tepkisini çekti.

Muhalefet, Putin’in seçim için bu parayı ödediğini söylerken, Kremlin’den de konuyla ilgili bir açıklama geldi. Kremlin bu ikramiyelerin seçimle bir ilgisi olmadığını açıkladı. 1999 yılından beri ya devlet başkanı ya da başbakan olarak görev alan 68 yaşındaki Putin son dönemde muhaliflere savaş açmıştı.

Erdoğan ile Putin arasında Afganistan görüşmesi

 

Putin'den şok tehdit! Bizi durduramazlar

 

Kaçakçılık ihbarı yapanlara 2021'de 1,2 milyon TL ikramiye ödendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hım31 Ağustos 2021 21:49

    rusyada  muhalefet yok ki ya öldürüldüler ya navalniy gibi hapisteler serbest olanlarda jirinovsiy ve züganov gibiler göstermelik bir şeyler söylüyorlar