E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den sağlık sorunu iddialarına yanıt---

Putin'den sağlık sorunu iddialarına yanıt

Putin'den sağlık sorunu iddialarına yanıt
23 Nisan 2022 - 11:18 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin'in dün çekilen görüntüleri sonrası sağlık sorunu olduğunu iddia edilmişti. Ancak Putin, olayın ne olduğunu belirtmeden Güvenlik Konseyi sırasında o iddiaları yalanlamış oldu.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Rusya Savunma Bakanı Şoygu ile olan görüşmesinde sürekli olarak masanın ucunu tutması dikkatlerden kaçmamış ve ifadeleri uzmanlar tarafından 'hastalık' olarak yorumlanmıştı.

Rusya'nın Ukrayna'ya operasyonu sonrası gelen bu ilk yakın plan karelerde Putin’in sık nefes aldığı da yine gazeteciler ve beden dili uzmanları tarafından ifade edilmişti. Dakikada 40 kez hızla nefes aldığını tespit eden uzmanlar, bunun KOAH habericisi olabileceğini söylemişti. Ancak masanın ucunun sürekli tutması ise Parkinson olabileceği ihtimallerini artırmıştı..

Habertürk'te yer alan habere göre, Rusya Güvenlik Konseyi toplantısını yöneten Putin, 24 saat içerisinde çok farklı bir imaj sergileyerek daha dinç ve sağlıklı bir görüntü verdi.

Putin'in konseyden birçok karesinin paylaşılması da Kremlin'in dillendirmeden iddiaları yalanlama ve tartışmaları sonlandırmaya yönelik bir hamlesi olarak yorumlandı.

Putin’in bu görüntüleri çok tartışıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)