E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den gelişmekte olan ülkelere ücretsiz gübre sözü---

Putin'den gelişmekte olan ülkelere ücretsiz gübre sözü

Putin'den gelişmekte olan ülkelere ücretsiz gübre sözü
16 Eylül 2022 - 12:41 borsagundem.com

Rusya lideri, 300 bin ton Rus gübresini gelişmekte olan ülkelere ücretsiz bir şekilde temin etmeye hazır olduklarını söyledi

Doğalgaz teminindeki sıkıntı ve fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle üretimi düşen amonyum (gübre) ile ilgili endişeler sürerken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den önemli bir çağrı geldi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )17 Eylül 2022 07:38

    oluşan fakirlik ve sömürü düzeninde... ABD özellikle üsler vb bazı alanlarda abilik ediyor aklınca... önce fakirleşen dünya,  krize giren dünya, kurtarıcı ABD ...Putin danışmanları bazı destekler ile bu döngüyü kırmaya gayretli gibi. Yapabileceği stratejı bu zaten... Görmeside iyi. Putin kadrosu gerçekten iyi köt demiyorum ama, global bakış açıları ve adımları mantıklı. Ciddi bilgi birikimli, tarih bilen, global anlaşmaları bilen adım atan  adım atınca çark etmeyen ve doğru hamlelerle beslenen bir yapıda çalışıyor... ABD de pentagonda bu durum var. Bizde ise :D yazsam yorum yayınlanmaz... ama dün kötü, bütün kanka iç siyasete göre bir çark var.

  • İlginç 16 Eylül 2022 14:02

    Komünist bunlar diyip çamur atan yok , hayret :)) hep deformasyon, yıllardır. Çin için de aynı şey yapılıyor. ABD ve Batı, sanki sütten çıkmış ak kaşık :)

  • Sai16 Eylül 2022 15:04

    İmkanı olan batıya kaçıyor, kötü batı diyen arap mültecide oraya kaçıyor :) Dezenformasyon dediğin komünist ülkelerde son 100 yılda zorla çalıştırma, soykırım, hapis vs gibi nedenlerle 100 milyondan fazla insan öldüğü tahmin ediliyor. Sahte diyorsan git uyguristana uygur rolü yap çinliler sana napıyor gör :) 

  • Pala16 Eylül 2022 13:04

    Bedava peynir fare kapaninda olur

  • Gizliarşiv 16 Eylül 2022 13:02

    Elimde 3 yıldır tuttuğum bagfas hissesi var 6 ay daha bekleyeceğim beklentim çok yüksek

  • Cihan Cihan 16 Eylül 2022 18:14

    Duyduğum kadariyle bagfs hisse de çevre kirliliğinden dolaylı büyük ceza yedi beklenti düşdü egegübre geçtiler beklentin terse gelmiş