E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin, Yunanistan’ın teklifini geri çevirdi---

Putin, Yunanistan’ın teklifini geri çevirdi

Putin, Yunanistan’ın teklifini geri çevirdi
30 Ocak 2021 - 17:06 borsagundem.com

Yunanistan, 25 Mart Bağımsızlık Günü törenlerine davet ettiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den aldığı "olumsuz" yanıt, ülkede hayal kırıklığı yarattı

Yunanistan, 25 Mart Bağımsızlık Günü törenleri hazırlıklarına başladı. Atina yönetimi, bağımsızlık törenlerine davet ettiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den aldığı “olumsuz” yanıt ülkede hayal kırıklığı yarattı.

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, dün yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, 25 Mart 2021 yılında bağımsızlığının 200’üncü yılını kutlayacak olan Yunanistan’daki askeri geçit törenine davet edilmesine rağmen, “Atina’yı ziyaret etme planı olmadığını” söyledi.

Yunan medyası Putin’in tavrını gazetelerin ön sayfasına taşıdı. Yunan medyası Putin’in tavrına ilişkin “Ama şimdi ne değişti? Rusya’da Yunanistan’ın duruşuyla ilgili hayal kırıklığı var mı? Unutmayalım ki Atina, Washington’a oldukça üs vermiş olan ABD savaş arabasına bağlı” ifadeleriyle değerlendirdi.

Ta Nea gazetesi web sitesinde yayınladığı haberinde “Çıkarlar çok büyük. Jeopolitik olarak, Amerika ve Rusya arasında neredeyse doğrudan çatışmaya kadar gidebilir. Sadece Yunanistan ile sınırlı değiller” yorumunda bulundu.

Atina yönetiminin, 25 Mart Bağımsızlık Günü kutlamalarına ilişkin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in oğlu Galler Prensi Charles da bulunuyor.

Enerjide garantili alımlar TL’ye döndü

İstanbul Başakşehir'den Aykut Kocaman açıklaması

Normalleşme için gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde

Borsada ‘oyun’ durmadı yüzde 2 bin yükseldi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • antalya08 Şubat 2021 12:14

    yunanlılar  putin i  şerefsiz macron zannetmişler....

  • RAMO CANCAN30 Ocak 2021 20:45

    Eğer Pütin yunanistan dan kendisi tarafına fayda geleceğini bilse asla teklifi geri çevirmez idi.sen topraklarına abd yi yerleştir rusya askeri operesyonlar yapmak için rusya bunu yermi.yarın bir gün bir savaşta rusya ilk yunanistan yerle bir edecektir.

  • Vatandas30 Ocak 2021 17:54

    Ulan yunan sizin ne cakal oldugunuzu ve nankor bir maymun oldugunuzu bilen putin bile size itibar etmiyor