E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin ve Zelenski görüşecek mi?---

Putin ve Zelenski görüşecek mi?

Putin ve Zelenski görüşecek mi?
13 Mart 2022 - 15:56 borsagundem.com

"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna lideri Volodimir Zelenski görüşecek mi?" sorusuna Kremlin'den yanıt geldi.

Rusya-Ukrayna savaşının 18. gününde bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kremlin Sarayı, "Putin ve Zelenski görüşecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

Kremlin Sarayı, "Putin ve Zelenski arasında görüşme ihtimali göz ardı edilemez, ancak önce neyin tartışılacağını ve sonucun ne olacağını anlamanız gerekli" ifadesinde bulundu.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğince (BMMYK) yapılan açıklamada, Ukrayna'daki mülteci krizine ilişkin çeşitli kaynaklardan edinilen veriler paylaşıldı. Açıklamada, 24 Şubat-12 Mart'ta yarıdan fazlası Polonya'ya olmak üzere 2 milyon 698 bin 280 mültecinin Ukrayna'dan komşu ülkelere geçtiği belirtildi

Öte yandan, BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliğine göre ise Rusya-Ukrayna savaşında 24 Şubat-11 Mart arası en az 579 sivil hayatını kaybetti, 1002 sivil ise yaralandı. Açıklamada, sivil ölü ve yaralı sayısının tespit edilenden çok daha yüksek olabileceği uyarısı yapıldı.

Savaşın nedeni Putin'in hastalığı mı?

 

Putin'e darbe hazırlığı iddiası

 

Borsada 'Putin' etkisi

 

Putin: Görüşmelerde pozitif değişiklikler var

 

Putin'den 'gönüllü savaşçı' çıkışı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • moskavalı şükrü13 Mart 2022 21:57

    salı yada carsamba gecesi savaş biter özel haber

  • Mucise Reis ;)13 Mart 2022 21:20

    SSCB askeri eğitimde, asıl hedefe gidilmesi lazım. öncü birlikler ilgili  hedef cephe etrafında farklı farklı tek olmayan, 5 -7 parçalı fakrlı noktalarda cepheler kurmalı. Tek ordu cephesi düşman karşısında olmamalı. ikmal, lojisitk vb düsman hatları imha şarttır. masada büyük etki baskı oluşturur. İşgal edilen a.b.c.d. noktalarda tam kontrol elde edilmeden geçiçi kontroller ile asıl hedeflere ilerilenir. asıl hedef ele geçinde zaten büyük direniş alt edilmiş olur.Düşman sayısından fazla sayıda asker sahaya çıkartabiliriz. Askerler acemi olsada silahlarımızın modernizesi bunu ortaya çıkartmaz.düşmandan her zaman sayıca fazla olacaksın şartı var.Yai HAT yok, SAT noktaları oluşturularak hedefe ilerlenir diyor. Rusya öncüleri sokunca asıl profesyoneller, arka hatlarda güvende durur 1 şehre xöncü sıcak hat +xx defans bekleyen hat +xxx profesyonel hat  gibi  küçük kendi içinde SAT lar kurulurmuş. SSCB saldırıları yeni başlayacak gibi.

  • Mucise Reis ;)13 Mart 2022 21:04

    -Ruslar tek hatlı saldırı yapar. Büyük ağır konvoylar. Tek hat düşmanı aldatman için yapılıyor. korkutmak ve ürkütmek için o hat tek cephe olmaz asla. küçük parçalı arasında mesafeler bulunan  birbirinden uzak her biri kendi hattını kurarmış. SSCB savaşda böyle strateji varmış askeri eğitimler. Özellikle düşman hatların ikmal hatları hedefmiş. depo, lojistik, metal, nakliye, düşman lojistiği yok edilirse düşman savaşı kaybeder mantıgı var.  Ordu dikey ilerlese de düşmana, 3 farklı birim acemi+ orta+profesyonel. bunların sırası bu oluyormuş. ilk birlikler langırtı dokuntu oluyormuş. SSCB asıl saldırdırdıgı noktaı gizlemek için en az  7 - 9 arası cephe savaşı açarmış, gerçek hedefi gizlemek için. Askere çok önem veriyormuş. 40 günde ülkenin heryerınden asker alıp, savaşa hazır hale getirirmiş. Çünkü teknolojimiz var, çok iyi eğitim olmasada ordu kurup düşman hatlarına sürelim mantığı varmış SSCB askeri stratejısi 

  • Mucise Reis ;)13 Mart 2022 20:39

    Yabancı eski bir araştırma buldum Ruslar- Almanlar ile savaş stratejilerini anlatıyor.Yani Biraz okudum . Ruslar savaş stratejısıne göre SSCB baktığımda. Asla Barış yok. Savaş yeni başlıyor. Ruslar daha savaşa başlamadı yani. Tv  de uzmanlar onlar bunlar anlattıklarında duymadığım içerikler var. SSCB savaş sanatı . Alman savaş sanatı. aynı eğitim ile orduları 2020 ler dede devam ediyor. Rusya yeni başlıyor... 

  • Trajedi13 Mart 2022 20:19

    Zelenski emeline kavuştu ukrayna da taş üstünde taş kalmadı hem ukrayna hem rusya tarafında binlerce ölü, eline ne geçti? Sadece ab üyesi olup nato üyesi olmayacağiz demek bu kadarmı zordu?

  • azılı solcu13 Mart 2022 20:17

    savaş sürsün yeterki sürsün,istikrar için savaş devam etsin.savaş demek macera ve heyecan demektir,ganimet demektir.savaşı seviyorum.savaşmadan hiçbir şey elde edilemez.

  • izzet BAŞ14 Mart 2022 09:43

     Ulan solcu şu maceraya sen de katıl da  burada atıp tutma..... CANIN DEĞERLİDİR KORKAK SOLCU...... SENİN DE MALLARIN BAŞKAŞINA GANİMET OLSUN....... HEM DE İNSAN OLAMADIĞINI ÖĞRENİRSİN....  AMA YAPAMAZSIN , ÖDLEK ADAMDAN  KAHRAMAN ÇIKMAZ..... ANCAK  UKALA UKALA KONUŞUR.......

  • yatırımcı13 Mart 2022 20:04

    BATI  AKTÖRÜ KANDIRDI YUZLERCE MASUM ÖLDÜ

  • helga13 Mart 2022 19:48

    nato pes etti aktör patladı

  • Aeif gsli13 Mart 2022 18:36

    Zeli ye rusyada bakanlık bile verilebilir oda kabul eder. Ammaa döner dolaşır kinini alır. En iyisi zelenkiye avrupadaki ülkeleden biri sahip çıksın. Ukrayna yada rus yanlısı biri gelsin. MASUMLAR ÖLMEAİN YETERRRRRR koltuğunuz batsın sanki davaları var.

  • salih su13 Mart 2022 18:20

    Tamam da Rusya bu noktada görüşmeyi kabul edip çekilşirse yenilgiyi resmen kabul etmiş olacak. Sanki uzlaşmış gözüküp uzlaşmayacak ve zamana yayıp savaşı devam ettirecekler gibi. gerek ekonomik gerek askeri öylesine alt ve üstler oldu ki buradan geri nasıl dönülür zor. Üstelik Rusya ukrayna ya devasa savaş tazminat ödemesi yapmak zorunda kalacak gibi gözüküyor zira ukrayna çok fazla yıprandı ve bazı yerleri adeta yıkıldı. bunu nasıl göze alırlar. ben barış olacağını sanmıyorum ancak zor da oyunu bozar. ekonomik yaptırımlar gerçekten rusya için çok yopratıcı. Umarım bişr an önce barış olur.

  • AHMET ÖZBİR13 Mart 2022 17:33

    ZELO'yu sattı Batı, "Batı Batmaya Mahkûmdur!" Putin'e haddini bildirecek bir tane Batılı siyasetçi yok. ZELI zor olan kararı alacak; "MÜZAKERE MASASI'NA OTURACAK!"

  • KARA BORSA13 Mart 2022 16:38

    Rusya istediğini almadan devlet başkanları düzeyinde görüşmez,görüşmesi demk barış demektir

  • E.g.13 Mart 2022 16:21

    21 YÜZYILDA SİYASİ SORUNLARA SİYASİ ÇÖZÜMLER BULAMAYANLAR SİYASET OKULUNA GİDEREK SİYASET İNSAN HAKLARI ÖGRENMELİDİR