E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin şimdi sırtından vuruldu!---

Putin şimdi sırtından vuruldu!

Putin şimdi sırtından vuruldu!
02 Aralık 2015 - 11:09 borsagundem.com

Rusya'da bir grup avukat, savaş uçağını Suriye'ye gönderen generaller hakkında suç duyurusunda bulundu

Rusya'da Putin'e şok etkisi yaratacak bir hamle gerçekleşti.
Askeri mahkemeye verilen dilekçede, uçakların üzerinde Rusya'ya ait olduğunu gösteren bir arma bulunmadığına dikkat çekildi. "Türkiye savaş harekat merkezinin çağrıları da cevapsız bırakıldı" diyen avukatlar, askerlerin yetkilerini aşmak ve sorumsuz davranmak suçlamasıyla yargılanmasını istedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERDİNÇ02 Aralık 2015 18:58

    asın bu çakalı avukatlar doğru söylüyor

  • YABANİ.02 Aralık 2015 18:37

    HALK sen çok erdoğan yağcısı olmuşsun.bunu görmeyen aptaldır.bizler atalarımızın ruhları ŞAAD olsun diye yaşarız ama sizin gibiler sadece çıkar amaçları için yaşarlar.bizlerin hakları sizlere HARAM olsun kıyamet günü görüşeceğiz bakalım ozaman sana erdoğan kefil olcakmı.

  • HALK02 Aralık 2015 16:16

    NE DEMEK BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK.16 DEVLET KURMUŞ VE YIKMIŞIZ.BU ASLINDA ŞUNU GÖSTERMEKTEDİR.BİZİM BİZDEN BAŞKA DÜŞMANIMIZ YOKTUR DEMEKTİR.BAKSANA İÇERİDE PARALELCİLER,AYDIN DOĞAN VE MEDYASI,TÜSİAD,MİMARLAR ODASI BİRTAKIM SÖZDE SANATÇI GURUHU,HDPKK,CHP,MHP VD HEPSİ TÜRKİYEYİ YIKMAK İÇİN OLANCA DÜZENBAZLIKLARINI YAPIYORLAR.TABİ BUNLARA HALKIN EPEY BİR KISMIDA YARDIM EDİYOR.GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ASLINDA BİZİM BİZDEN BAŞKA DÜŞMANIMIZ YOKTUR.EĞER İÇERİDE BİR BÜTÜN OLABİLSEK KARŞIMIZA NE RUSYASI NE AMERİKASI NE İNGİLİZİ,NE FRANSIZI NE ALMANI HEPSİNİ ALT EDERİZ

  • yalancı potin02 Aralık 2015 16:11

    birkaç güne dikatatör putin'in adamları bir köşede bunları öldürür.

  • nur çel02 Aralık 2015 12:33

    Bu kafa değişmeli devletler çıkar dostluğu ile hareket ederler kaldıkı kendi içindeki dostluklar bile çıkarla ilişkilidir

  • everything changes02 Aralık 2015 11:34

    ne rusu ne amerikanı bizim bizden başka dostumuz yok.

  • Sosyolog 02 Aralık 2015 11:30

    Putin kendl yanlış ve eksiklerini örtmek için Türkiye karşıtlığıyla ulusalcı faşist tribunlere oynatal kendi siyasi gücünü konsolide etmeye çalışırken muhalefet Putin in hesabını dürebilir! Gerçi bizim siyasetçilerde Rusya uçağı konusunda pek değil ama bir çok yönden geçmişteki bir çok maharetlerini örtmek için ulusalcı tribünlere oynuyorlar ama Türkiye muhalefetinin analiz gücü ve topluma sunuş kabiliyeti düşük olduğundan bizimkiler tribünlerle daha çok alkış almaya devam edip puanlarını çok yükseltecekler, istikrar için!

  • yazık be 02 Aralık 2015 11:16

    yazık öldü ölene.ne olursa olsun insan. ekonomik çıkarlar için harcandı

  • Batuhan_duran 02 Aralık 2015 11:16

    adamlar bizden daha adaletli =)