E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPutin: Petrol piyasaları 2008’den beri en kötü haftasını yaşadı---

Putin: Petrol piyasaları 2008’den beri en kötü haftasını yaşadı

Putin: Petrol piyasaları 2008’den beri en kötü haftasını yaşadı
01 Mart 2020 - 18:03 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçen haftanın küresel petrol piyasası için 2008’den beri en kötü hafta olduğunu ifade etti.

Vnukovo Havalimanı’nda gerçekleşen bir toplantıda konuşan Vladimir Putin, “Geçen hafta 2008 krizinden bu yana, küresel ekonomi piyasaları için en kötü hafta oldu” dedi.

Putin’e göre, Çin’in cuma günü yayınlanan iş faaliyetleri endeksi 2008 küresel krizinin en düşük seviyesinin altına indi ve küresel stok endeksi yüzde 10’dan fazla düştü.

Diğer yandan brent petrolün varil fiyatı yılın başında 70 dolarken, hafta bitiminde 50 dolara düştü.

Rusya: Türkiye ile anlaştık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ----------- ??????????-------------01 Mart 2020 18:12

    Daha beter olun.rusya nın dogal gazına artık alternatifler bulmalıyızb. 34 askerimizi rusya şehit etmiştir bu gayet acıktır.kendini gercek Türk görenler bu ruslara 1 $ dahi ödememek için müsait oldukları apartmanlara güneş enejsi koydurun derim.biraz millitci olun.ben 4 sene önce taksitle kayseri malı çatıma güneş enerjisi koydurdum yaklaşık 8 ay dogalgaza aylık 25 TL para ödedim.mutfakta ve kalabalık bir ajle olmamıza rağmen banyo da bu paraları ödedim.yoksa aylık en az 175-200 TL öder idim.

  • eaoak01 Mart 2020 18:11

    Bu dünyanın Tanrısı ABD'dir adamlar her türlü kazançlı çıkıyor hiç zararlı çıktığını görmedim nasıl bir beyinleri varsa şeytana bile şapka çıkartır. La o rus bu Putin petrolün fiyati düşüyor iflas bayrağını çekersin yakında. ABD, virüsle Çin'i yıktı, petrol ile Rusya'yı mahvetti. Bu nasıl bir zekadır ABD.

  • South America 01 Mart 2020 18:08

    Petrolün düşmesi bize yarar putin efendiyi zora sokar. Böyle düşük kalması temennisi ile diyelim.