E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin kanser ameliyatı oldu iddiası---

Putin kanser ameliyatı oldu iddiası

Putin kanser ameliyatı oldu iddiası
21 Kasım 2020 - 08:58 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in şubat ayında kanser ameliyatı olduğu öne sürüldü.


Moskova Devlet Diplomasi Enstitüsü'nde Halkla İlişkiler Departmanı'nın başındayken üniversite yönetiminin talebi üzerine Haziran 2019'da görevinden istifa eden Valeri Dimitriyeviç Solovey, iddiasını "karar mekanizmasının merkezindeki" kaynaklara dayandırarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kanser ameliyatı olduğunu öne sürdü. 

İNGİLİZ BASINI YAZDI

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Solovyev, "Bu bilgiye dayanarak, insanlar onun hayat ufkuna ilişkin sonuç çıkarabilirler. Bunun için özel tıp eğitimi almak gerekmeyecektir" yorumunda bulundu.
İsmi belirtilmeyen bir diğer kaynak ise, Rusya Devlet Başkanı Putin'in şubat ayında karın bölgesinden ameliyat olduğunu öne sürdü.
Ses getiren bu haber, Putin'in Parkinson olduğuna yönelik iddiadan iki hafta sonra gündeme geldi.
 
OCAK AYINDA GÖREVİ BIRAKACAK İDDİASI

Kremlin, Putin'in Parkinson hastalığına yakalandığı yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklamış ve Rus liderin gayet sağlıklı olduğunu duyurmuştu.
Putin'in Parkinson hastalığına yakalandığı haberlerinin de kahramanı olan Valeri Solovey, Rus liderin sağlık problemleri nedeniyle ocak ayında görevi bırakmayı ve halefi olarak da kızı Katerina Tihonova'yı düşündüğünü öne sürüyor.
Telekonfransla yapılan bir toplantı sırasında Putin öksürük krizine girmiş ve durum "Acaba koronavirüse mi yakalandı" sorusunu akıllara getirmişti.
Bu arada, Amerikan New York Post gazetesi de 2014 yılında Putin'in kansere yakalandığını öne sürmüştü.

Putin, Ermenistan’ı uyardı: İntihar olur!

 

Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme

 

Rusya'da Putin'e 'ömür boyu dokunulmazlık'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)