E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin hayvan gibi tepki verebilir---

Putin hayvan gibi tepki verebilir

Putin hayvan gibi tepki verebilir
21 Mart 2014 - 13:24 borsagundem.com

Kurt yatırımcı George Soros, Rusya Başbakanı Putin'in sert tepki verebileceğini söyledi

George Soros, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin´in Ukrayna´nın bir bölümünü almasının zayıflıktan kaynaklandığını ve Rusya´yı cezalandırmanın Putin´i yaralı bir hayvan gibi tepki vermeye itebileceğini söyledi.

Soros, ABD´nin en güçlü yaptırım için anahtar olduğunu çünkü ülkenin Stratejik Petrol Rezervlerini açarak ham petrol fiyatlarını düşürebileceğini söyledi. Soros, Rusya´nın bütçe dengesi için petrolün 100 dolar olmasına ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

Hedefin Rusya´yı cezalandırmak değil, Ukrayna´ya yardım etmek olduğunu kayeden Soros, "Rusya´yı cezalandırmak Putin´i köşeye sıkıştırır ve yaralı bir hayvan gibi saldırır, bu da her iki taraf için kayıp demek." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avcı21 Mart 2014 18:14

    bizim işimize gelir veya gelmez ama putin gerçek bir vatansever

  • Doktor X21 Mart 2014 17:43

    Putin denilen diktatöre de haddini bildirirler. amerika olmasa bu diktatörlerden çekeceğimiz var.

  • dhalsim21 Mart 2014 17:43

    Almanların yazdığı 2014 yılı içinde putin-erdogan-obama gitmeli tezi doğru sanırım. Bunun için her yol mübah diyor özetle.

  • vatandaş21 Mart 2014 14:50

    Bizim de bir Putinimiz olaydı, bu halde olmazdık. Ülkede herkes cirit atıyor, şimdi de Arapça konuşan Kosovalı teroristler..Çok ilginç bir ülkeyiz...

  • borsacı21 Mart 2014 13:56

    Daha önce Ukrayna da turuncu devrim yapmıştı bu zat-ı muhterem ... Şimdi kuyruğunu apış arasına aldı kendisi hayvan gibi saldırıyor ! Putin kendi ülkesini bu kan emici emperyalistlere karşı savunan vatan sever kahramandır ..

  • hakan277221 Mart 2014 13:39

    Hayvan gibi diyen Hayvana bakın.Kendisini aynada görebiliyor.Milletin borsadan parasını hortumlayıp ahkam kesiyor.Altan alıp yukarıdan satan soroz bir PARA MAKİNESİ.Kazandıklarının bir kısmını ülkeleri karıştırmak için kullanıyor.UYANALIM