E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin, Erdoğan ile Türkiye'deki yangınları görüştü---

Putin, Erdoğan ile Türkiye'deki yangınları görüştü

Putin, Erdoğan ile Türkiye'deki yangınları görüştü
31 Temmuz 2021 - 13:34 borsagundem.com

Kremlin’den yapılan açıklamada, Rusya lideri Putin’in Türk mevkidaşı Erdoğan ile Türkiye'nin güneyindeki orman yangınlarıyla ilgili durumu görüştüğü belirtildi

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü, liderler Türkiye'nin güneyindeki orman yangınlarıyla ilgili durumu ele aldı.

Açıklamada, “Türkiye'nin güney bölgelerinde çıkan orman yangınlarının yol açtığı acil durum ele alındı. Bu doğal afetle mücadelede iki ülke arasındaki etkileşimin önemine vurgu yapıldı” ifadelerine yer verildi.

Putin’in Rusya'nın Türkiye'ye yangın söndürme konusunda kapsamlı yardımı sağlamaya devam edeceğini yinelediğine dikkat çekilen açıklamada, Erdoğan’ın ise ‘sağlanan önemli destek için samimiyetle teşekkür ettiği’ vurgulandı.

Erdoğan, Putin'e Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesine destek için Rusya'nın 5 yangın söndürme uçağı ve 3 helikopter daha tahsis etmesi dolayısıyla teşekkür etti.

Liderler ikili Hükümetlerarası Komisyon toplantısını olumlu olarak değerlendirdi
Putin ve Erdoğan’ın ayrıca dün gerçekleşen Türkiye-Rusya Hükümetlerarası 17. Karma Ekonomik Komisyonu’nun (KEK) toplantı sonuçlarını olumlu olarak değerlendirdiklerinin altı çizildi:

“İkili Hükümetlerarası Komisyonun bir gün önce gerçekleştirdiği toplantının sonuçları hakkında olumlu değerlendirme yapıldı.”

Borsa İstanbul Grubu'ndan 100 bin fidan bağışı

Manavgat'ta 2 işçi hayatını kaybetti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)