E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin Davos'a gitmeyecek---

Putin Davos'a gitmeyecek

Putin Davos'a gitmeyecek
14 Kasım 2014 - 03:04 borsagundem.com

Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'na davet edilen Rusya Devlet Başkanı'nın foruma katılmayacağı açıklandı

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Davos'ta düzenlenecek Dünya Ekonomik Forumu'na katılmayacağını söyledi.

Peskov, basında yer alan Putin'in Davos'a davet edildiği yönündeki haberleri değerlendirerek "Putin'in programında Davos yok, bu yönde bir hazırlık yapmıyoruz. Zirvede Rusya'yı kimin temsil edeceğini bilmiyorum" dedi.

EN SON BAŞBAKAN OLARAK GİTMİŞTİ

Putin, 2009 yılında Rusya Başbakanı olarak Davos'a katılmıştı. Rusya delegasyonları 1987'den bu yana Davos'ta her sene düzenlenen ekonomik foruma katılıyor. Geçen seneki zirvede Rusya heyetine Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç başkanlık etmişti.

ERDOĞAN 2009'DAN BU YANA KATILMIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2009 yılında Davos'taki moderatör krizinden bu yana Davos Ekonomik Forumu davetlerine icabet etmiyor. Dönemin Başbakanı Erdoğan, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile tartışmış ve moderatörü protesto etmişti. Bu tartışma hafızalarda 'One minute' olarak kalmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)