E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: ABD Kuzey Kore'yi ikna edemeyebilir---

Putin: ABD Kuzey Kore'yi ikna edemeyebilir

Putin: ABD Kuzey Kore'yi ikna edemeyebilir
25 Nisan 2019 - 17:51 borsagundem.com

Putin: ABD'nin garantileri Kuzey Kore'yi nükleer programını durdurması konusunda ikna etmek için yeterli olmayabilir.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile ilk yüz yüze görüşmelerinin ardından, ABD güvenlik garantilerinin Pyongyang'ı nükleer programını durdurması konusunda ikna etmek için yeterli olmayabileceğini belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump ile Kim arasındaki zirvenin başarısızlıkla sonuçlanmasından iki ay sonra, Putin ve Kim Rusya'nın Vladivostok kentinde biraraya geldi.

Putin ve Kim arasındaki görüşmelerde büyük bir ilerleme kaydedilmediği görüldü. Ancak Kim ile yaptığı zirve aracılığıyla Rusya'nın küresel bir oyuncu olarak diplomatik başarılarını artırmak isteyen Putin, ABD'nin garantilerinin nükleer meseleyle ilgili önceki altı yönlü görüşmelerde yer alan diğer ülkeler tarafından desteklenmesi gerekebileceğine inandığını söyledi.

Bu, ABD ve Kuzey Kore'nin yanı sıra Rusya, Çin, Japonya ve Güney Kore'nin sürece dahil edilmesi anlamına gelecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ25 Nisan 2019 18:08

    hiç de umrumda değil.kayıp eden abd olur.kuzey kore nin kayıp edecek bir şeyi yok ki.bunun yanında japonya ve güney kore de haritadan silinir.