E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: 3 aydan kısa sürede atlatırız---

Putin: 3 aydan kısa sürede atlatırız

Putin: 3 aydan kısa sürede atlatırız
26 Mart 2020 - 17:14 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin korona virüs salgınının üstesinden üç aydan az bir sürede gelebileceğini söyledi. Rus lider, “Alınan tedbirler ne kadar sert olursa o kadar kısa sürer” dedi

İş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Putin, “Korona virüsün üstesinden iki-üç ayda geleceğimiz söylendi. Bu kötü bir tahmin değil. Zira bazı ülkelerde virüsle mücadelenin çok uzun süreceği söyleniyor. Ancak gerçekten de bu durumdan kurtulduğumuzda kesinlikle öyle yapmış olacağız. Hatta umarım söylenenden daha kısa sürede atlatacağız” dedi.

‘Tedbirler ne kadar sert olursa o kadar kısa sürer’

Putin, Rusya’da virüsle ilgili durumun hiç kuşkusuz iyiye gideceğini, bunun sadece ortak çalışmaların etkisi ve zaman meselesi olduğunu vurguladı.

Putin, “Alınan tedbirler zorunlu ve geçici tedbirler. Ancak ne kadar etkili ve –dürüst olmam gerekirse- sert olurlarsa o kadar kısa sürecekler” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal sokcan27 Mart 2020 20:18

    Reis şunlara ders ver

  • Bika26 Mart 2020 23:17

    1 aylık erzak stoğu yapılıp evde karantina getirilmeli, çeşitli gerekçelerle evinde kalamayanlar devletin belirlediği binalarda ihtiyaçları karşılanarak karantinaya alınmalı. Covid-19 'un mutasyona uğraması gelecek yıllarda yeni salgın dalgalarına da neden olur.

  • Potin bey26 Mart 2020 22:00

    Geç kalıyorsun,bizdeki 2-3 haftada hallederiz diyor.

  • Burhan26 Mart 2020 19:40

    Mayısı geçmesin putin,,,sezon açılışına bu işi bitirmeye bak.

  • atasehirli26 Mart 2020 18:45

    putin iyiki var rusya için dünya için . ..bir lider olarak güven veriyor.ülkesine çok sahip ülkesinin insanını herşeyden önde tutuyor.

  • Vatandaş26 Mart 2020 21:04

    Reis herkese liderlik nasıl oluyor öğretti.