E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPSG hırsızına özel güvenlik önlemi---

PSG hırsızına özel güvenlik önlemi

PSG hırsızına özel güvenlik önlemi
16 Mart 2021 - 15:35 borsagundem.com

7 futbolcusunun maç esnasında evine hırsız giren PSG, tüm oyunculara özel güvenlik atıyor

Fransa Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG) yönetimi, Di Maria ve Marquinhos'un pazar akşamı maç esnasında evlerine hırsız girmesinin ardından futbolcuların yaşadıkları konutlara özel güvenlik atayacağını duyurdu.

PSG'de Kasım 2018'den bu yana 7 futbolcunun evine müsabakalar esnasında hırsız girmiş, milyonlarca euro değerinde ziynet eşyası ve para çalınmıştı.

Pazar günü Paris'te oynanan PSG-Nantes maçı esnasında Arjantinli futbolcu Angel Di Maria ile Brezilyalı Marquinhos'un ailesinin evlerine hırsız girmesi PSG yönetimini harekete geçirdi.

Fransız basınında çıkan haberlere göre Di Maria'nın Paris yakınlarındaki Neuilly-sur-Seine semtinde bulunan evinden 500 bin euro değerinde saat ve mücevher çalındığı ve hırsızlık esnasında Di Maria'nın ailesinin de evde olduğu kaydedildi. Hırsızların villa tipi eve giriş katında bulunan spor salonundan girdiği ve doğrudan ikinci kata çıkarak soygunu gerçekleştirdiği öğrenildi. Di Maria'nın ailesi birinci katta olduğu için, soyguncularla hiçbir şekilde karşılaşmadı.

Maç esnasında soygun haberini alan PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino ise Di Maria'yı ikinci yarıda oyundan çıkararak, durumla ilgilenmesi için stattan erken ayrılmasına izin verdi.

Hırsızlar Marquinhos'un babasını darp etti
Buna benzer bir durum PSG'nin Brezilyalı futbolcusu Marquinhos Marcos Aoas Correa'nın ailesinin evinde de yaşandı. Yüzleri maskeli ve eldivenli iki soyguncu saat 21.30 sıralarında Marquinhos'un evinin zilini çaldı. Kapıyı açan baba hırsızlar tarafından etkisiz hale getirilerek 13 ve 16 yaşındaki torunlarıyla birlikte bir odaya kapatıldı. Hırsızlar 2000 euro para, lüks kıyafet ve diğer değerli eşyalarla birlikte kaçarak kayıplara karıştı. Hırsızların Marquinhos'un babasını etkisiz hale getirmek için karın bölgesine yumruk attığı öğrenildi.

PFDK'dan 2 futbolcuya men, 3 kulübe para cezası

 

Futbolda bir kuralda değişiklik yapıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)