E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Projelerimizi hayal bile edemezler'---

'Projelerimizi hayal bile edemezler'

'Projelerimizi hayal bile edemezler'
11 Mart 2015 - 00:54 borsagundem.com

Kulüpler Birliği’nin yayın ihalesi ile ilgili aldığı kararlara Fenerbahçe’den ilk tepki Asbaşkan Şekip Mosturoğlu’ndan geldi

Sarı lacivertli kulübün hukuktan sorumlu asbaşkanlarından olan Mosturoğlu twitter’daki hesabında yaptığı açıklama ile bu projeyi kendilerinin 10 yıl önce sunduğunu, eğer o dönem kabul edilseydi bugün kulüplerin gelirlerinin çok daha yüksek olacağını iddia etti. Mosturoğlu şu an ellerindeki projenin mevcut futbol yöneticileri tarafından hayal bile edilemeyeceğini belirtti. 

K.Birliğinin 5 yıl önce Aziz Başkan tarafından ortaya atılan ve çalışması başlatılan süperlig a.ş konusunda attığı adım geç atılmış bir adım. Bizler süperlig a.ş. düşüncesini ortaya attığımızda bunu hayal olarak niteleyenler bugün aynı düşünceyi devrim diye lanse ediyor.
 
Düşüncelerimiz Türk Futbolunun en az 10 yıl önünde. Ne mutlu gecikmeli olsa da bizim düşüncemize geliyorlar. Yayın haklarının bugünkü değerinden 1, 1.5 katı olacağını ittifakla kabul edenler bugünkü rakamları Aziz Başkan söylediğinde inanamamışlardı.
 
Yazık o gün Başkana destek olsalardı bugün kulüplerin geliri en az 5 kat artmış olurdu. Spor Hukuku Uzmanı arkadaşlar daha düne kadar havuz konusunda sistemde değişiklik olamaz diyordu. Yüzleri kızarmışmıdır.
Bugün devrim diye açıklanan konuların tamamını Başkan neredeyse 10 yıl öncesinden beri proje olarak anlatıyor.
 
Devrim Projesi olarak sunulan projeyi bugün ittifakla kabul eden tüm kulüplerin Başkana teşekkür borcu var.
 
Adım gibi eminin bizim elimizdeki çalışma bu projeyi hazırlayanların hayallerinde bile yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)