E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemProf. Dr. Emre Alkin Gündem Medya Grubu’nda---

Prof. Dr. Emre Alkin Gündem Medya Grubu’nda

Prof. Dr. Emre Alkin Gündem Medya Grubu’nda
27 Eylül 2016 - 11:30 borsagundem.com

Ünlü ekonomist, analiz ve strateji dâhisi, akademisyen, hitabet ustası Prof. Dr. Emre Alkin artık Gündem Medya Grubu okurları için yazacak. Hoca’nın Gündemi, Türkiye’nin gündemi olacak..

Güzel ülkemizin en sosyal, en zeki, en yetenekli, en faal insanlarından. Konuşma sanatının pirlerinden. Ekonomist ve akademisyen. Borsada Başkan Danışmanlığı, TİM Genel Sekreterliği, Vergi Konseyi Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği kartvizitine eklediği görevleri. Holdinglerin aradığı bir dahi. Şirketlerde, kurumlarda spor kulüplerinde CEO’luk, yönetim kurulu, mütevelli heyet üyeliği, danışmanlık, gazetelerde köşe yazarlığı, TV’lerde yorumculuk, yoğun iş trafiğine sığdırdıklarından bazıları.

Ve Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcılığı.

İşte Prof. Dr. Emre Alkin’in ayrıcalıkları…

Bol keseden atanlara ders!

Aynı anda yaptıkları da var, ayrı zamanlarda yaptıkları da. Böylesine hızlı bir iş yaşamı için “Zor olmuyor mu?” sorusuna verdiği yanıt çalışkanlığının işareti. “Ben tek bir yerde oturursam savrulur giderim.” Boş oturup, bol atanlara ders gibi…

Dev yazarla daha da güçleniyoruz

Türkiye’nin yakından tanıdığı, ekonomi dünyasının etkileyici ismi, ses getiren analizleriyle, özgün stratejileriyle kafa karışıklıklarını gideren, yol gösteren Prof. Dr. Emre Alkin, Türkiye’nin büyük vizyonuna katkıda bulunmak, kalbini kazandığı Türk yatırımcısının yarınlarına rehber olmak adına Gündem Medya Grubu'na katılmayı seçti. Yazı Ailemiz dev yazarla daha da güçlendi.

Özelliği, uzmanlığı…

Ürperten verilerden kurlardaki depremlere, borsadan sıcak paraya flaş gelişmeleri anlaşılabilir bir dille vatandaşlara anlatmak onun en büyük özelliği. Kendi bakışı ve deneyimleri içinde erittiği kritik ve önemli görüşlerini sıkmadan aktarmak ise uzmanlığı. Savunduğu tez çok anlamlı. “Bugünü anlamak, yarını görmek için olayların nereden nereye geldiğini doğru görmek gerekir…”

Gençlerin buluşması!

İktisatçı profesör bir babadan sadece ekonomiyi değil, müzisyen genlerini de miras alan, nefesli saz ve gitar çalan Prof. Dr. Emre Alkin, 10 parmağında 10 marifet olan bir Hoca. Saint Michel Fransız Lisesi ve İÜ İktisat Fakültesi mezuniyetlerini takiben kariyer basamaklarını hızla tırmanan, genç yaşta akademisyenliğin zirvesine çıkan Emre Alkin her yönüyle, tüm tecrübe ve yetenekleriyle Türkiye’nin gündemini, internet ekonomi haberciliğinin tartışmasız ve rakipsiz genç portalları Borsagundem.com ve Finansgundem.com’da belirleyecek.

Herkes uyur, Emre Alkin uyumaz!

Emre Alkin olmak elbette kolay değil. Türkiye’de ‘benim’ diyen kaç uzman sabahın karanlığında kalkar da finans kuruluşlarından gelen 300 sayfalık raporu didik didik inceleyip güne başlar. Kaç kişi elindeki altın değerinde taze bilgileri tecrübeyle harmanlayıp milletine sunar. İşte ‘ekonomi güneşi’ gibi parlamanın sırrı bunlar. Bilgi hazinesinin içinde azim, sabır, enerji, merak, heyecan, coşku, tevazu var

Türkiye sevdalısı ekonomist

15 Temmuz darbe girişiminin ardından manzara korkakları sus pus olup köşe bucak saklanırken, "Alçak saldırı karşısında darboğaz yaşamamak Türkiye ekonomisinin gücünü gösterir" diyen Ay Yıldız sevdalısı Emre Alkin yarından itibaren yeni köşesinde oturacak. Risk, finans, bankacılık gibi ağır ve cesaret isteyen konularda önemli eserlere imzasını atan Prof. Dr. Emre Alkin 20 yıldır piyasalarda pişmiş bir usta olarak, ‘sentezlediği bilgilerler’le yeni çıkış yolları çizecek, düşüncelerini okurlarla paylaşacak.

“Hoca’nın Gündemi”, Türkiye’nin gündemi olacak.

İŞTE İLK YAZISI;

Moody’s konuştu.. Sıra Fitch’de…

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)