E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPrandelli'den yönetime büyük jest---

Prandelli'den yönetime büyük jest

Prandelli'den yönetime büyük jest
21 Ekim 2014 - 04:04 borsagundem.com

Prandelli'den mali açıdan sıkıntı olduğu için 6 ay maaş ödeyemeyeceklerini söyleyen Galatasaray yöneticilerine: Ben beklerim, futbolcularınkini ödeyin

Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenerek 4. yıldız sezonunda büyük moral bulan ve kenetlenen Galatasaray’da, Teknik Direktör Cesare Prandelli ile ilgili çarpıcı bir bilgi gün yüzüne çıktı.

Nevzat Dindar'ın Milliyet'teki haberine göre başta Wesley Sneijder olmak üzere sarı-kırmızılı futbolculara zamanında ödenmeyen paralar gündemi meşgul ederken, İtalyan teknik adam örnek bir davranışa imza attı. Kulüp profesyonellerinin geçtiğimiz günlerde bir araya geldikleri Prandelli’ye, “Mali yönden sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Şu ortamda ne yazık ki size de alacaklarınızı yatıramayacağız. Belki 6 ay boyunca para alamayacaksınız. Maalesef tablo iyi görünmüyor. Bu konuda sizden de bize yardımcı olmanızı bekliyoruz” diyerek, mali açıdan karamsar bir tablo çizdikleri belirlendi.

Prandelli’nin verdiği yanıt ise sarı-kırmızılıları hem şaşırttı hem de bir hayli sevindirdi. Deneyimli teknik adamın, “Galatasaray’a belli şartları kabul ederek geldim. Ekonomik olarak kulübe zorluk çıkaracağımı düşünmeyin. Hatta yardımcılarımın parasını da ben bir şekilde karşılarım” yanıtını verdiği ifade edildi.

Takdir topladı

Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı oyunculara yapılacak ödemelerin ise aksatılmamasını istedi. İtalyan teknik adamın, “Ben ve ekibim para konusunda gerekli özveriyi yapabiliriz. Fakat futbolcular için sizden ricam ödemeleri geciktirmeyin. Mümkünse futbolcular paralarını zamanında alsın” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Teknik patron Cesare Prandelli’nin ödemeler konusundaki bu anlamlı davranışının kulüp içinde büyük takdirle karşılandığı kaydedildi.

Galatasaray’la iki yıllık sözleşme imzalayan Prandelli’nin şu ana kadar sarı-kırmızılı kulüpten hiçbir ücret almadığı belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)