E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiPPK toplantı özeti yayımlandı---

PPK toplantı özeti yayımlandı

PPK toplantı özeti yayımlandı
02 Mart 2023 - 14:06 borsagundem.com

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası şubat ayına ilişkin Para Politikası Kurulu toplantı özetinde, finansal istikrara yönelik riskleri de gözeten liralaşma odaklı bir yaklaşım sergilenmeye devam edileceğine vurgu yaptı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde, "Para politikası duruşu, enflasyon görünümüne yönelik risklerin kaynağına, kalıcılığına ve para politikası ile ne ölçüde kontrol altına alınabileceğine dair değerlendirmeler dikkate alınarak, temkinli bir yaklaşımla sürdürülebilir fiyat istikrarı hedefine ulaşılması odağında belirlenecektir." ifadesine yer verildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (02 Mart 2023 14:13

    iyice sistem arap asçıolmaya başladı. Bu iş nerede çözüme kavuşacak ?  para bas para bas.. Tl fazlası kurkorumalı apraya at... eee borsada bir çalkantı millet kilit.. borsa güvenidenetimi zaten depremde açık olması ile sorgulandı, birileri bişe çevirdi mi diye ? ee ne yapacak bu insanlar... ya ev alacak, ya otomobıl, yada faizde par auyutacak.yatırım kım yapacak ? küçük esnaf zaten ayda 8,500 asgari cüret kazanmıyorsa dükkanda açmaz oldu, basit büfe, terzı vb ucuz işler ... usd19 ..euro 20 tl olmuş... okuyan gençler işsahası yok olsada maaş 8500-12000 olacak ne diye TC de kalayım diyor ? meslek seçimleri avurpa ülkere gömre seçmeye başladılar... Tl çok değersiz olunca dışardan fakir yabancı vatandaşlık alıp otel ev arsa tarla vb kapıyor ... Bu düzensizlik değişeke proje planda yok, gözlerde ışıltı diyeip geziyor aylarca bişe değişim yok... Ekonomi bu durumda kovid, savaş, deprem, zaten yedek akçe çokdak gitti üretim fabrıkalar çokdan özellişip satıldı  eee ne olacak ?