E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiPowell: Olağan dışı bir dizi aksaklıkla uğraşmaya devam ediyoruz---

Powell: Olağan dışı bir dizi aksaklıkla uğraşmaya devam ediyoruz

Powell: Olağan dışı bir dizi aksaklıkla uğraşmaya devam ediyoruz
23 Eylül 2022 - 22:29 borsagundem.com

Powell, olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşmaya devam ettiklerini belirterek politika yapıcılar olarak araçlarını kullanmaya kararlı olduklarını ifade etti.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, "Salgın Sonrası Ekonomiye Geçiş" temasıyla düzenlenen "Fed Dinliyor" etkinliğine katıldı.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Powell, ekonominin benzersiz bir şekilde zorlu bir dönemden geçtiğini ve politika yapıcılar olarak araçlarını kullanmaya kararlı olduklarını vurguladı.

Konuşmasında para politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulunmayan Powell, "Olağan dışı bir dizi ekonomik aksaklıkla uğraşmaya devam ediyoruz." dedi.

Powell, iş dünyası temsilcilerinin katıldığı "Fed Dinliyor" gibi etkinliklerde paylaşılan görüşlerin Amerikan ekonomisinin "yeni normali"ni şekillendiren zorluklara ve fırsatlara odaklanılmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Cramer: Powell oyunu kazanıyor

 

Powell: Enflasyonu yüzde 2'lik hedefe getirmekte kararlıyız

 

Fed kritik faiz kararını açıkladı

 

Dalio: Fed’in başka çaresi yok

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ24 Eylül 2022 17:10

    Öyle kolaylı FED tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması olacaktır.Basın trilyonlarca doları dünyadaki her şeyin dengesini değiştirin sonra da basit bir faiz artırımları ile bu işi düzeltiriz diyin.enerji ve emtia fiyatlarında yakında büyük bir enflasyon ve kirizler kıtlıklara hazırlıklı olun bakalım.

  • Özer24 Eylül 2022 07:28

    FED Amerika adına açıklama yapsa da sahibi başkalarıdır, dolar Amerika'nın değil. FED İngiliz banka sahiplerinin elinde bir güçtür.

  • Pala24 Eylül 2022 09:46

    Dedi koltuğundan kalkmadan, sahibi başka başka kişiler olan komplo teorilerini sıralayan adam. Sen nerden biliyorsun, hocaların mı dedi?

  • Zanğoç24 Eylül 2022 01:15

    🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾

  • hakukutiku23 Eylül 2022 23:56

    altınlar toplanınca altını yükseltirler doalr toplanınc adoları  aksaklıkd ediğia raya sanırım akra kediler girdi toplayamıyorlar sendeliyorlar istedikelri yönüm ve karı alamaıyorlar sanırımş. ve ne yapacakalrınıda şaşırmıilar gibi. nere gitseler yemlenecekler ky tarafından sanki.  vay vay vay.