E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPowell: Gelecek birkaç ay zorlu olabilir---

Powell: Gelecek birkaç ay zorlu olabilir

Powell: Gelecek birkaç ay zorlu olabilir
12 Kasım 2020 - 22:05 borsagundem.com

Fed Başkanı Jerome Powell, yeni tip korona virüs (Kovid-19) vakalarındaki artışın ekonomik toparlanma için risk oluşturduğunu belirterek, "Virüs yayılırken, gelecek birkaç ay zorlu olabilir" dedi.

ABD Merkez Bankası (Fed) Merkez Bankacılık 2020 Forumu'nda konuştu. Kovid-19'a yönelik aşı çalışmalarındaki gelişmelere temkinli yaklaşan Powell, aşıda sağlanan ilerlemenin sonuçlarını değerlendirmek için 'henüz çok erken' olduğunu söyledi.

Powell, Kovid-19 vakalarındaki artışın son dönemde kaydedilen ekonomik toparlanmayı zayıflatabileceğine dikkati çekerek, "Ekonominin sağlam bir toparlanma yolunda ilerlediğini görüyoruz, ancak burada ana risk hastalığın ABD'de daha da yayılması" dedi.

Fed Başkanı Powell, "Virüs yayılırken, gelecek birkaç ay zorlu olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Belirsizliğin devam ettiğine ve mali politikanın gerekliliğine işaret eden Powell, "Daha fazlasını yapmamız gerekeceğini düşünüyorum. Kongre'nin de mali politika konusunda daha fazlasını yapması gerekebilir" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TOLARCI İKTİDARIM13 Kasım 2020 09:39

    FED MİSİN SEDMİSİN ÇOK KONUŞUYORSUN DA BİR HALT YAPAMIYORSUN ABD SONUN GELDİ,EMPERYALİŞST TERÖRİST ABD,KENEDİYİ NEDEN ÖLDÜRDÜNÜZ HATTA KENEDİYİ ÖLDÜRTTÜNÜZ ,ÖLDÜRTTÜĞÜNÜZÜDE ÖLDÜRTTÜNÜZ,YAHUDİ LOBİSİ VE DERİN DEVLET ELİYLE KENEDİ ÖLDÜRÜLDÜ,SONRADA TİMSAH GÖZ YAŞLARI DÖKTÜNÜZ,PİSLİK AKIYOR HER TARAFINDAN,AYNI PİSLİK TÜRKİYEDEDE MENDERESİ ÖLDÜREN KATİL CHP VAR ARKASINDA

  • Metallica 12 Kasım 2020 22:49

    Tum dunyanın 0 faize gittiği bir zamanda ülkeyi faiz attırımına mecbur ettiklerini zannedenler 19 kasımda husrana ugrayacaktır.

  • ITTIFAKTA.SOYGUN.VAR.ITTFK12 Kasım 2020 22:33

    Dunyanin 1 numarali spekulatorleri fed

  • Kemo12 Kasım 2020 22:32

    Altin fiyati tekrar 500 TL üstü. Birikimlerinize dikkat