E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPompeo'dan barış süreci açıklamaları---

Pompeo'dan barış süreci açıklamaları

Pompeo'dan barış süreci açıklamaları
02 Ocak 2021 - 23:06 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Afganistan’da barış sürecini görüşmek için yaptığı Katar ve Afganistan ziyaretlerinden bahsetti.

Koltuğu devretmeden önce sosyal medyadan kendi döneminde atılan adımlarla ilgili paylaşımlar yapan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Afganistan’da barış sürecini görüşmek için Katar ve Afganistan’a yaptığı ziyaretlerden söz etti.

Pompeo, ziyaret tarihlerini belirtmediği Katar ve Afganistan’a gidip dönmek için 'birçok mil' kat etiğini belirterek görüşmelerin gerçekleşmesinden dolayı Katarlı mevkidaşı Muhammed bin Abdülrahman el-Sani ve Afganistan Devlet Başkanı Eşref Gani’ye teşekkür etti.

Pompeo, Sputnik'in haberine göre, "

Afganistan’da neredeyse bir yıldır tek bir ABD askeri öldürülmedi ve nihayet Afganlar kendi aralarında barış ve uzlaşmayı müzakere ediyorlar. Çok inanılmaz bir ilerleme" ifadelerini kullandı.

 

ABD başkanlık seçim sonucuna 11 senatörden itiraz

 

Trump'ın af kararına tepkiler büyüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa03 Ocak 2021 12:13

    Burnunuzu soktuğununuz yerde kaos var,kan var, göz yaşı var.Nerede vaat ettiğiniz demokrasiler?

  • Muzaffer çetin 02 Mayıs 2021 11:37

    Kimin beslemesisin gerçek ismini bile yazamayan bir zavallisiniz . Memleketine devletine inanmayip bu tip paylaşım yapan haindir