E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPompeo: Trump, Erdoğan ve Miçotakis ile görüşecek---

Pompeo: Trump, Erdoğan ve Miçotakis ile görüşecek

Pompeo: Trump, Erdoğan ve Miçotakis ile görüşecek
11 Eylül 2020 - 22:21 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini açıkladı.

Afganistan hükümeti ile Taliban arasında yarın başlaması beklenen barış görüşmeleri için Katar’ın başkenti Doha’ya giden ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo uçakta açıklamalarda bulundu.

Pompeo, Kıbrıs'a planladığı ziyareti yarın gerçekleştireceğini belirterek, ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi yapacağını ifade etti.

Müzakerelerin gerçekleştirilebilmesi için bölgedeki askeri güçlerin geri çekileceğini umduğunu ifade eden Pompeo, bölgedeki gerilimin diplomatik ve barışçıl bir yolla çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • twi@stanbulMehmet112 Eylül 2020 13:10

    önemli bu görüşmeler

  • manyak herif12 Eylül 2020 10:46

    dünyaya hak ve adalet dağıtan sayın trumpın özgürlükçü,eşit,insan onuruna yakışan bir teklif sunacağına ve bu işten türkiyenin karlı çıkacağına inanıyorum.iyi ki amerikanın başında  yiğit,kul hakkı yemeyen,adil davranan,türk dostu bir lider var.amerikalıları ve onun yiğit liderini seviyoruz.yaşasın türk-amerikan dostluğu.

  • Türkoğlutürk 12 Eylül 2020 11:32

    Dikerim espridir

  • Fatih12 Eylül 2020 09:02

    Görüşmüşken şu halkbank davasınıda sorsun reis kulağını ceksin

  • Serdar12 Eylül 2020 01:31

    Turkiye bolgede etkin bir güçtür. Hem jeopolitik, hem ekonomik, hem nufus olarak etkin bir ulkedir. Turkiye bolgede ayni zamanda dengeleyici rolünü de devam ettiriyor. Rusya, Iran, Suriye, Irak birbirini destekliyor. Turkiye duruma göre hem dogu bloğuna da yakin oluyor duruma göre bati bloğuna da yakin oluyor. Tam ortadadir. Türkiye ne tarafa kayarsa o taraf bolgede etkin olur bir kere. Türkiye ayni zamanda Avrupa için tampon bolgedir. Kurecik radar ussu Avrupa nin fuzelerden korunma garantisidir. Incirlik ussu vazgecilmez yerlerden biridir. Türkiye bolgede eşsiz konumda olan tek ulkedir. Multeci akınını da durduruyor.

  • Yusuf11 Eylül 2020 23:11

    Türkiye'de yetkililer nutuk atarken Yunanistan Meis yanındaki adamıza asker çıkarıp yerlesti RTE ve savunma bakanı seyretti maalesef gerçek bu Bahçeli bakalım ne yapacak.

  • aktürk12 Eylül 2020 07:17

    süleyman şah türbesibi bir gece vakti öyle bir kaçırdık ki, düşmanın feleği şaştı. meis'de de yunan 100 gün, 100 gece uyuyamadı, ha bugün gelirler, ha yarın gelirler diye. o derece taktik yapıyoruz

  • Türk.12 Eylül 2020 06:47

    Herşeyin zamanı var faşist ipin ipiyle kuyuya inme.

  • mehmet11 Eylül 2020 23:02

    çıkarı olmasa niye yapsın.. kıymetli arkadaşlar: Türkiye'yi yanına alan süper güç olur..! tek başına süper güç olması bir şey ifade etmez.

  • Okie Dokie11 Eylül 2020 22:38

    Trump reyiz yine uzlaştırıcı rolünde. Nobel barış ödülünü sonuna kadar hak ediyorsun. Kimsesizlerin kimsesi, azgın azınlığın hür sesi, dünya liderimiz Trump reyiz seni seviyoruz.