E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPompeo: İran ile ön şartsız görüşmeye hazırız---

Pompeo: İran ile ön şartsız görüşmeye hazırız

Pompeo: İran ile ön şartsız görüşmeye hazırız
02 Haziran 2019 - 15:33 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İranlı yetkililerle ön şartsız görüşmeye hazır olduklarını söyledi.

Pompeo, İsviçre’deki basın toplantısında, “İran ile ön şartsız diyalog yürütmeye hazırız. Müzakere masasına oturmaya hazırız” dedi.

Diğer yandan Tahran’ın 'kötü niyetli politikasına' karşı koymaya devam edeceklerini kaydeden Pompeo, İran’ın 'normal bir devlet olarak hareket etmek istediği sonucuna vardığında' diyalog başlatmaya hazır olduklarını dile getirdi.

İran'dan ABD'nin eylemlerinin ve yaklaşımının değişmesi talebi

Ruhani: Müzakere masasını terkeden Washington

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL TÜRK02 Haziran 2019 15:44

    ulan adiler ulan pislikler, ulan kafirler sizlerin bu müslüman dünyası na zülmunuz ne.günah değil mi milyonlarca müslümanı katlettiniz yetmedimi daha da zulumleriniz artarak devam etmektedir.yani gücü olan istediği katliamı mı yapacak.ama asıl suç müslüman görünüp müslüman olduklarını zannedenlerde.bir birlerinizi kırarsanız olacağı bu.YÜCE ALLAH ım bunları size havale ediyoruz.

  • azmi02 Haziran 2019 19:56

    Ortalığı karıştırıp silah,uçak,bomba vs satmak amaç. Etrafta İrandan korkan bir yığın ülke var. Adamın silah tüccarları aportta bekliyor, savaş çıksa da satış yapsak diye (6)  (6)  (6)