E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Polislere acıyacak değiliz' diye tweet atan kişi gözaltında---

'Polislere acıyacak değiliz' diye tweet atan kişi gözaltında

'Polislere acıyacak değiliz' diye tweet atan kişi gözaltında
13 Aralık 2016 - 20:38 borsagundem.com

Edirne'de 30 yaşındaki S.Ö. İstanbul’daki terör saldırısından sonra Twitter’daki sayfasından ’polislere acıyacak değiliz’ paylaşımında bulunduğu için gözaltına alındı.

30 yaşındaki S.E., İstanbul’da 37’si polis 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından twitter hesabından ’polislere acıyacak değiliz’ paylaşımında bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

KOSGEB'de uzman olduğu iddia edilen S.E. twitter hesabında, ’Polislere acıyacak değiliz. Hele Çevik Kuvvetse para karşılığı düzenin bekçiliğini yapıyorlarsa başlarına bir şey gelince ağlamayacaklar’ diye yazdı.

Mahkeme kararının ardından S.E.'nin evine Terörle Mücadele Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerince baskın düzenlendi. S.E., ’terör propagandası yapmak, suçu ve suçluyu övmek’ suçlamasıyla gözaltına alınırken, evinde de arama yapıldı.

Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen ve doktora öğrencisi olduğu belirtilen S.E. ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. S.E. hakkındaki soruşturma sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gs13 Aralık 2016 22:41

    Polisler bizim insanımız degilmi robotmu bunlar yoksa tank top gibi bir materyalmi bunların anası babası evladı çoluğu çocuğu esi yokmu da acimiycaz ulan adi maluk

  • Qeryy13 Aralık 2016 21:00

    Kuş beyinli senin karının ananin namusunu kim koruyor eger senin için namus önemliyse

  • asi13 Aralık 2016 20:47

    polislerde bu adama acımasın. nasıl insan bu