E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolisin beresi tartışma yarattı---

Polisin beresi tartışma yarattı

Polisin beresi tartışma yarattı
19 Ocak 2014 - 19:42 borsagundem.com

Hrant Dink’in öldürüldüğü Agos Gazetesi’nin önünde görevlendirilen polislerin beyaz renkli bere takması sosyal medyada tartışıldı

İstanbul Şişli'de 19 Ocak 2007 günü uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, ailesinin de katıldığı törenle mezarı başında anıldı. Zeytinburnu Balıklı Ermeni Mezarlığı'nda saat 12:45'te gerçekleştirilen anmaya Dink'in eşi Rakel, oğlu Arat, kardeşi Orhan Dink ve sevenleri katıldı. Rakel Dink ve sevenleri Hrant Dink'in mezarına çiçekler bıraktı. Yapılan dini törenin ardından katılımcılar Dink için dua etti. Törenin sonunda daha önceki törenlerde olduğu gibi Dink'in arkadaşı Malik Yalçın tarafından bir şiir okundu. Şiiri dikkatle dinleyen Dink ailesi ve katılımcılar Yalçın'ı alkışladı.

HRANT DİNK İÇİN AGOS'A YÜRÜYÜŞ...

Hrant Dink'in suikaste kurban gitmesinin 7. yılı nedeniyle Hrant Dink'in arkadaşları Taksim'de biraraya geldi. "Hrant için adalet için" şeklinde slogan atan binlerce kişi, "Hepimiz Hrant'ız hepimiz Ermeniyiz" şeklinde pankart açtılar. Binlerce kişi Agos Gazetesi'ne doğru yürüyor.

BEYAZ BERE TARTIŞMASI

Hrant Dink’in öldürüldüğü Agos Gazetesi’nin önünde trafiği kontrol etmek için görevlendirilen polislerin beyaz renkli bere takması sosyal medyada tartışma yarattı. Eski Bakan Ertuğrul Günay'ın da twitterdan dahil olduğu tartışmada Hrant Dink’in katili Ogün Samast da cinayet günü beyaz bere taktığı hatırlatılarak polislerin beyaz bereli olması “Mesaj mı” ifadeleri kullanıldı.

ERTUĞRUL GÜNAY DA TARTIŞMAYA KATILDI

Polislerin beyaz bere giymesini eleştiren Günay, İstanbul Valisi Hüsetin Avni Mutlu'ya hitaben attığı mesajda "İstanbul 15 derece iken bügün Hrant'ı anma töreninde polislere beyaz bere giyme emrini kimverdi" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUHHH19 Ocak 2014 19:55

    onlar trafik polisi. tabiki beyaz bere takacak. konuştuğunuz lafı azcık tartın. el insaf diyorum.

  • ATACAN19 Ocak 2014 19:51

    YUH DİYORUM ARTIK.BU UYDURMA VE YAKIŞTIRMALARLA TOPLUMDA KARGAŞA İNSANLARI GALEYANA MI GETİRMEK İSTİYOR BİRİLERİ.HUZUR BATIYOR GALİBA.YAZIK.