E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolise bahanelere inanmadı cezayı kesti---

Polise bahanelere inanmadı cezayı kesti

Polise bahanelere inanmadı cezayı kesti
19 Nisan 2020 - 11:39 borsagundem.com

KONYA'da, bisikletiyle giderken, polisin kontrol noktasında durdurulan Suriyeli Abdullah Bedevi (21), yalan üstüne yalan söyledi ama ceza yemekten kurtulamadı

KONYA'da, bisikletiyle giderken, polisin kontrol noktasında durdurulan Suriyeli Abdullah Bedevi (21), önce maske dikmeye daha sonra ekmek almaya gittiğini söyledi. Bedevi'ye Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymadığı için para cezası uygulandı. 
2 milyon 300 bin nüfus ve 31 ilçenin olduğu Konya'da, yasağın 2'nci gününde de sokaklar sessiz kaldı. Polis, kentin farklı noktalarında oluşturduğu kontrol noktalarında sürücü ve yayaları durdurup, yasaktan muaf olup, olmadığını kontrol etti. Bu sırada yolda bisikletiyle giden ve maskesi bulunmayan, Suriye uyruklu Abdullah Bedevi ise polise önce maske dikmeye gittiğini söyledi. Bedevi, cep telefonunda da çalıştığı yönünde belge olduğunu söyledi. Bunun üzerine telefonu inceleyen polis, Bedevi'nin maske dikim atölyesinde çalıştığına dair belge olmadığını sadece firma ismi olduğunu belirledi. Bedevi, bu kez de polise ekmek almaya gittiğini söyledi. Çelişkili konuşması ve çalışma izni olmadığı için Bedevi hakkında Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymadığı için idari para cezası uygulandı.  
Abdullah Bedevi, gazetecilerin 'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna ''Ben hem ekmek getireceğim hem iş yerine bakacağım. Açıksa çalışacağım açık değilse ekmek alıp döneceğim'' yanıtını verdi.  





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kanun19 Nisan 2020 15:06

    inan bunların cebinde bu cezayı ödeyecek para yoktur buda bi başka tezatlık

  • Erol g.19 Nisan 2020 14:13

    KORONAYA BENZER HASTALIĞA YAKALANAN EYYÜB PEYGAMBERİN RAB'DEN ŞİFA DILEMESİ ILE KENDISINE VE BÜTÜN İNSANLARA NASIL ŞIFA BULACAKLARI ÖĞÜT OLARAK SAD SURESI 41_42_43 AYETLERİYLE BİLDIRİLDİĞİ AÇIKLANMIŞTIR Eskiden çok sık grip/nezle olurdum Bu ayetleri kendime uygulamaya basladığım 7_8 yıldan beri bir defa dahi grip olmadığımdan BİR defa dahi grip ilacı yazdırmadım 7_8 yılda biri kendi isteğimle ol.mak üzere sadece 2 DEFA nezle olmuştum

  • ylmz19 Nisan 2020 12:08

    Yiyip,içip yatmakatan DANA gibi olmuşlar...Defolun artık yüzsüz pislikler...

  • Vatandaş19 Nisan 2020 12:05

    Kural tanımaz pis insanlar...Onlarla yaşamak işkence...Defolun artık ...Go home...