E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPolis en çok Fenerbahçe'yi seviyor!---

Polis en çok Fenerbahçe'yi seviyor!

Polis en çok Fenerbahçe'yi seviyor!
12 Ekim 2014 - 14:25 borsagundem.com

Artık maçlarda görev alan polislere maç başına spor kulüpleri tarafından para ödenecek

Maçlarda görev alan polislere ek ücret uygulaması bu sezon başladı. Maç başına 80 lira ücret alan polislerin gözdesi ise Fenerbahçe . Çünkü Saraçoğlu'nun parası hesaba maç biter bitmez yatıyor.

Akşam Gazetesi'nden Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre, polis için futbol maçları artık angarya olmaktan çıktı. Yoğun bir şehir güvenliğinin yanı sıra ek görevler ile maçlara giden polislerin "Futbol kulüpleri trilyonlarca lira kazanırken biz statlarda görev alıyoruz" şikayetleri üzerine başlatılan çalışma bu sezon sonuç verdi.

TFF ile Galatasaray , Beşiktaş ve Fenerbahçe bu konuda anlaşmaya vardı. Artık maça giden polislere 80 lira ek ücret ödeniyor.

Artık maçlarda görev alan polislere maç başına spor kulüpleri tarafından 80 lira ödenecek. Görevli polislerin en çok sevdiği kulüp ise Fenerbahçe. Ligin ilk dört haftasında görev sonrası hesaplara en erken parayı yatıran kulüp Fenerbahçe oldu.

STATTAN ÇIK AYNEN HESAPTA

Uygulama liglerin başlamasıyla devreye girdi. Maça giden polislerin hesabına 80 TL yattı. Polislere için ödenen para memurların yüzünü güldürdü. Uygulamanın başlanmasının ardından hesaplara en erken para yatıran kulübün Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)