E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolis bu plakayı arıyor---

Polis bu plakayı arıyor

Polis bu plakayı arıyor
31 Ağustos 2015 - 14:59 borsagundem.com

Diyarbakır-Bingöl Karayolunu kesen terör örgütü üyeleri, silahlı ve bombalı eylemlerde kullanmak için 34 LN 5404 plakalı aracı gasp etti

Bir grup PKK'lı Diyarbakır'dan Bingöl'e giden Ziraat Mühendisi B.Ş.G.,'nin 34 LN 5404 plakalı aracının önünü kesti. Kimlik kontrolü yapan teröristler araca el koydu. Araçla silahlı ve bombalı saldırı yapılacağı ihbarı üzerine güvenlik güçleri alarma geçti.

BOMBALI ARAÇ ALARMI

Öte yandan Balıkesir Gönen'de jandarmanın yol kontrolünden kaçan ve üzerinde başka araca ait plaka olduğu saptanan araç, bomba yüklü olabileceği gerekçesiyle güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Dün sabah saatlerinde Gönen yolu üzerinde denetim yapan jandarma ekiplerinin dur ikazına uymayan 06 JPG 04 plakalı gri renkli bir otomobil, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Aracın üzerindeki plakanın beyaz renkli bir başka araca ait olduğu tespit edilirken, söz konusu aracın plakası anons edildi. Bomba yüklü olabileceği belirtilen araç için karayollarındaki ekiplere bilgi verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Efe 31 Ağustos 2015 22:14

    Mit neredesin 3 aydır yoksun ala da yok ortalık boş arka bahçeden çık on bahçeye gel evden dışarı çıkmaya korkuyoruz korku imparatoru oldu burası kuzey Kore mi yoksa Suriye mi vatansever dedeler çizmeleri kuşanın bu plakayı aramaya çıkalım mitin işi var haydi Efeler görev bizi çağırıyor

  • Byk31 Ağustos 2015 18:00

    Çalıntı araçlara daha önce çaldıkları aynı renk aynı model başka aracın plakasını takıyorlar.