E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolat ailesine avukat şoku: Ahmet Gün her şeyi anlattı---

Polat ailesine avukat şoku: Ahmet Gün her şeyi anlattı

Polat ailesine avukat şoku: Ahmet Gün her şeyi anlattı
16 Kasım 2023 - 23:19 borsagundem.com

Polat ailesi soruşturmasında tutuklanan avukat Ahmet Gün etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyerek bugün savcıya ifade verdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, haklarında ‘Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ile futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet’ suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmış ve mahkemeye sevk edilen 14 kişi tutuklanmıştı.

ETKİN PİŞMANLIKTAN FAYDALANDI

Polat ailesi soruşturmasında en kritik isimlerden olan ve ailenin hem muhasebe işlerine bakan, hem de avukatlığını yapan Ahmet Gün, 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bugün etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen Ahmet Gün savcıya ifade verdi.

GÜN’ÜN İFADESİ 3 SAAT SÜRDÜ

Ahmet Gün’ün 3 saat süren ifadesinde, savcıya sahte faturalar hakkında bilgi verdiği; Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Sezgin Polat’ın örgüt içindeki yerlerinden bahsettiği öğrenildi.

Polat çiftinin itirazı reddedildi

 

Polat çifti ikinci kez tutuklandı: Bu seferki suçları farklı!

 

Polatların şirketlerine kayyım atandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakut17 Kasım 2023 11:45

    Toplum ahlak düzenini bozan, hırsizlığı,dolandiricılığın reklamı nı, agzını bir karış açarak marifet mis gibi yapan, bu düzen bozucu teroristlere 30 yil hapis cezasi verin: Pacası yiyorsa dolarlar icerisinde dans etmeye devam etsinler.!

  • azmi17 Kasım 2023 11:16

    Etkin Pişmanlık hükümlerinden faydalanan , genelde salıverilir. Böyle bir imkan sağlanmışsa iyi..

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA17 Kasım 2023 10:55

    Bu kadar paraları var giderler yurtdışından ve yurt içinden binlerce prof.doç.düzeyinde hukukcu avukat bulurlar.Olmadı bir üst mahkemeye, olmadı yargıtay a olmadı AYM giderler olmadı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine giderler. ABD devletten vergi kaçırmanın cezası parayı almak koşulu ile 50 yıl alamazlar ile 80 yıl olduğunu basından öğreniyoruz.

  • dedektif17 Kasım 2023 08:42

    Yine aynı terane işin asıl kaynağına gidin bunlar piyon

  • bokio kokio 17 Kasım 2023 07:23

    auhauhauah ne diyodu halka tv den ohhhhhhhhh ohhhhuuuhhuuu al sana ohhhhhhh miz gibi .insanlar markette pazarda yerlerde sebze ayklarken insanlar barınma sefaleti yaşarken ve kış geldi ısınma felaketi yaşayacakken bu twizgegenciler ojhhhhhhhh  diyodu ahuauhauhahauha