E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPodolski resmen İnter'de---

Podolski resmen İnter'de

Podolski resmen İnter'de
03 Ocak 2015 - 06:42 borsagundem.com

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski, Inter ile resmen anlaştı ve imza atmak için Milano'ya gitti

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Lucas Podolski, İtalyan ekibi Inter ile resmen anlaştı. Gündeme bomba gibi düşen haberde Arsenal'in yıldızı Podolski'nin bu gece İtalya'ya gittiği ve Inter ile sözleşme imzalayacağı duyuruldu.

Roberto Mancini'nin öğrencisi oldu

Ocak ayı transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Arsenal forması giyen Lukas Podolski, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İtalya Serie A ekiplerinden Inter'e kiralandı. Inter taraftarının havalanında coşkuyla karşıladığı 29 yaşındaki forvet, kulübün atkısını açarak objektiflere poz verdi.

Juventus maçında sahada

Kiralık olarak 6 aylığına transfer edilen Lukas Podolski'nin Milano'da sağlık kontrollerinden geçeceği ve ardından Inter ile sözleşme imzalayacağı belirtildi. Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Alman golcünün, fizik olarak iyi durumda olduğu ve Inter'in 6 Ocak'ta Juventus ile oynayacağı lig maçında da sahada olabileceği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)