E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPlaspak Kimya Yakın İzleme Pazarı'na alındı---

Plaspak Kimya Yakın İzleme Pazarı'na alındı

Plaspak Kimya Yakın İzleme Pazarı'na alındı
09 Aralık 2015 - 08:39 borsagundem.com

İflas erteleme başvurusu yapan, kayyum atanan ve sürekli düşüş eğiliminde olan Plaspak Kimya'nın pazarı değiştirildi

Plaspak Kimya'da pazar değişikliği yapıldı. İflas ertelemeye başvuran, kayyum atanan ve sürekli düşüş eğiliminde olan hisse, bugün itibariyle Borsa İstanbul tarafından eski adıyla Gözaltı Pazarı yeni adıyla Yakın İzleme Pazarı'na alındı.

Şirket bundan sonra kısıtlı süreler içinde Borsa İstanbul'da işlem görecek.

Konuyla ilgili KAP açıklaması şöyle:

Pazar Değişikliği: Gelişen İşletmeler Pazarı'nda işlem görmekte olan, Plaspak Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (PLASP.E) payları 9.12.2015 tarihinden itibaren (BUGÜN) Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • plasp-tactr16 Şubat 2016 02:21

    BU DEDĞİNİZ ZATLAR MILLETE MAL SATIYORSA NE İŞİNİZ VAR LAF EBELİĞİ YAPACAĞINIZA SPK YI MAİL YAGMURUNA TUTUN .AYAKÇILARI BORSAYORUM DA PAZARLAYANLARI DA EKLEYIN LISTEYE SONRADA MAHKEMELERDE HAKKINIZI ARAYIN..VIDI VIDI İLE İŞ OLMUYOR..VERİN MAHKEMEYE AK KARA BELLİ OLUR..TÜM HİSSELERDE Kİ İŞLEMLER GERİYE YÖNELİK İNCELENSİN

  • Türkmen09 Aralık 2015 11:15

    Sayın Borsa Gündem yetkilileri 30 yıllık emekli ikramiyem sıfırlandı Patron ve Yatırımcı ilişkileri müdürü ortalıkta yok kaçmadan gündeme getirin lütfen.

  • volkan09 Aralık 2015 10:58

    hakan, volkan ve muzaffer yıllarca para karşılığında garibanlara çok yüksek fiyatlardan hisse aldırdı. her seferinde zarar eden insanlara da bu sefer zararı çıkaracağız diyerek tekrar aldırdı. umut dünyası işte yine olan garibanlara oldu. bunlar da aldıkları paralarla lüks hayatı yaşamaya devam ediyorlar.

  • hakan kürklü ve volkan yazgan.09 Aralık 2015 10:08

    bu kişiler açıkça suç işlemiş. yüzlerce şahidi var. organize dolandırıcılık ve çete suçu.. neden içeri atılıp yüzlerce yıl hapis cezası istenmiyor?. organize dolandırıcılık serbest mi bu ülkede*. kim bunu takip edecek. vatandaş mı?. spk-masak mı?.

  • murat09 Aralık 2015 10:03

    olan yatrımcıya oluyo mahır akdasa katılıyorum ama eksık yazmsı en son tuclk yaptılar 15 den 28oo 4500 denaldı ablası dusdu onuda arstrılar oda gırer yakında sırket kalmdadı batırmadıkalrı patronları ve ıslemlerı ıncelsın spk bu kâğıtlarda bız goruyorzu bunalrıda spk nıye gormuyo

  • suat09 Aralık 2015 09:50

    sırada tactr var. görün bakın orda neler olacak. kimlerin canını yakacak bu suat, volkan, yusuf, muzaffer.....

  • mahir tümer09 Aralık 2015 09:10

    bu suat olgun ve Yasef mitrani ablasın yurtdışına hisse aldırdı 8.00 plaspak satmiş 1.00 bu fon neden araştırmıyorlar bu paralar kimin orhan abi zarar çok burda küçük yatırımcıyı hakan kürklü ve volkan yazg siktiler SPK VE MASAK NEREDE TACTR VE ATPET PSDTC VE GÜLER HOLDİNG