E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'ya destek veren o kişiler vatandaşlıktan çıkarılacak---

PKK'ya destek veren o kişiler vatandaşlıktan çıkarılacak

PKK'ya destek veren o kişiler vatandaşlıktan çıkarılacak
15 Aralık 2016 - 10:33 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terörle mücadele konusunda 'Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin Halep kentinde devam eden sivillere yönelik saldırılar hakkında, "Ülke genelinde ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüm konusunda müzakerelerin başlaması için bir taraftan gayret sarfediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çabalarımız devam edecek. Bu anlamda, bu ayın sonunda 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısını gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMA DAHİL HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALACAĞIZ"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da PKK'ya oralarda aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız. Tek tek bunları da takip ediyoruz." dedi.

"EL BAB'TAN SONRA MÜNBİÇ"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Operasyon devam ediyor. Peki El Bab'tan sonra ne olacak? El Bab'tan sonra Münbiç'e doğru yönelinecek. PKK Telafer'e yönelik herhangi bir tehdit oluşturursa hiç tereddüt etmeden PKK'yı orada da vururuz, vuracağız da. Orada yaşayan kardeşlerimize yönelik tehditler konusunda her türlü planımız, hazırlığımız elbette var, olmalıdır." şeklinde konuştu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türker15 Aralık 2016 14:36

    Davul ve zurna ile karşılanırken nerde idi bu halk

  • onlarda ayni15 Aralık 2016 14:15

    enguzeli olur tabiki ha bide yolsuzluga hirsiz lı ğa bulaşmiş milletin parsini çalmiş kişileride çikarin onlar da bu devletin en buyük düşmani ve teroristler ile ayni duzeydeki şerefsizler ...

  • yetmez15 Aralık 2016 13:19

    icerdeki meclisteki kanı bozuklarıda sınır dışı edin sayın bakanım

  • misafir15 Aralık 2016 13:13

    bu serefsizleri atın ülkeden bunlardan vatandaş falan olmaz butun varlıklarınada el koyun hayin serefsizler

  • selo15 Aralık 2016 12:26

    ülkemdeki mal varlıklarına da el koysunlar..ülkedeki sosyal medya destekçilerini ve tüm pkk lıları asınnnnnnnnnnnnnn

  • geç kaldınız15 Aralık 2016 11:37

    Daha erken yapmalıydınız bunlar asla yurda girememeli. Biraz Avrupa'nın başına bela olsunlar. Avrupa onları çok seviyor nasılsa...