E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'ya büyük darbe---

PKK'ya büyük darbe

PKK'ya büyük darbe
04 Ekim 2021 - 17:52 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün "ele geçirilmesi imkansız" diye tanımladığı sözde doğu karargahına girildiğini, komandoların 12 teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya aracılığıyla bir açıklama yaptı.

''Terör örgütü PKK/KCK’ya Irak’ın kuzeyinde güçlü bir darbe daha indirildi.

Pençe-Yıldırım operasyon bölgesindeki Avaşin-Basyan’da bulunan, PKK/KCK terör örgütünün çok güvendiği ve “ele geçirilmesi imkânsız” diye tanımladığı sözde doğu karargâhı ele geçirildi.

Başarılı bir operasyonla mağaraya sızmayı başaran ve teröristlerle çatışmaya giren Komandolarımız, PKK/KCK terör örgütü mensubu 12 teröristi silahlarıyla birlikte etkisiz hâle getirdi.''

ABD’den PKK/YPG’ye 177 milyon dolar yardım

 

Irak seçim günü dünya ile iletişimi kesecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi04 Ekim 2021 22:08

    Pkk lı teröristleri yok etmekle bela bitmiyor. Siyasi alanda faaliyet gösteren kck lıları  ne yapacaksınız. Biri dağda diğeri bağda . Bağdakileri önleyemezseniz çözüm bulamazsınız. Ağaları onlar

  • Arif gsli04 Ekim 2021 21:02

    Bu iş te Türk halkı Hak yolunu(kuran ile hükmü) yerine getirmesse daha çokkkk sürer bu iş. Daha ne analar ağlar, çok evlatlar babasız kalacak. Allah hakkımızı hayr eylesin

  • HAKSÖZ04 Ekim 2021 20:54

    Vurun yiğitler vurun, askerimi, polisimi, bebeklerimizi şehid eden ecnebilerin emir kulu olan katiller sürüsü bitirilmek üzere. Sn. Süleyman Soylu teröristlerin 189 adet kaldığını söyledi. Yani sırada büyük başlar var. Müjdeli haber bekliyoruz vatansevdalılarından. Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar Paşamızdan bir isteğimiz var. Terörist "Öldürüldü" yerine "Etkisizleştirildi" deniliyor. Buna son verilmesini, "Öldürüldü" denmesini istiyoruz. Saygılarımızla.

  • Alp04 Ekim 2021 19:22

    Allahiniza kurban..dualarimiz sizinle..disaridaki..icerideki hainlere ders olsun..atesi bol olsun isallah.

  • Vatandaş 04 Ekim 2021 18:04

    Tebrikler , pislikler birer yok oluyor hücrelerinde . İnlerinde. Hayvanlar gibi. Hatta hayvanlardan daha da aşağılık bir şekilde . Bu pislikler uğruna şehit düşen tüm Mehmetçiklerimize Allah CC rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.