E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi---

PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi

PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi
05 Aralık 2020 - 21:40 borsagundem.com

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik "Yıldırım-2 Cilo-Kasran" operasyonunda tespit edilen sığınakta silah ve mühimmat bulundu.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. 

Kasran Vadisi bölgesinde 210 personelden oluşan 15 timle operasyon düzenlendi.

Tespit edilen sığınakta, operasyon birlikleri ve araçlarına eylem amacıyla gizlenmiş 2 kalaşnikof piyade tüfeği, bu silaha ait 482 fişek, 27 M-16 piyade tüfeği fişeği, 19 biksi fişeği, büyük telsiz, 6'lı güneş enerjisi paneli, güç kaynağı, telsiz kod tabloları, el yapımı patlayıcı düzeneğinde kullanılan pil blokları ile kabloları, çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

 Bölgede operasyon devam ediyor.  

Ankara'dan Atina'ya: Yaptırımlara taviz vermeyiz

 

İçişleri Bakanlığı: 5 terörist daha teslim oldu

 

Bakan Akar: Karabağ yerli ve milli silahlarımızla kurtarıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST05 Aralık 2020 22:43

    burada emeği geçen tüm görevlileri ve özellikle özel yetiştirilmiş bu köpegi de kutlarım.

  • KASIM YANTIR05 Aralık 2020 22:25

    ABD nin ülkemizdeki örgütlenmesi fetö ordumuzun içine sızmış tüm kurumlarımızı eline geçirdiği 15 temmuz dan önce her gün 50-100 askerimiz şehit olurdu bu şerefsizler yaparlar idi.çünkü bu ülkenin karışmasından ve geri gitmesinden faydalananlar var idi.ALLAH bu hükümeti başımızdan eksin etmesin eğer bu hükümet gider ise bir daha hiç kimse bu ülkeyi düzeltemez.