E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'dan patlayıcı yüklü maket uçaklarla saldırı girişimi---

PKK'dan patlayıcı yüklü maket uçaklarla saldırı girişimi

PKK'dan patlayıcı yüklü maket uçaklarla saldırı girişimi
01 Ocak 2019 - 12:15 borsagundem.com

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki jandarma birliklerine, PKK'lı teröristlerce C-4 tipi patlayıcının yerleştirildiği 3 maket uçak ile saldırı girişiminde bulunuldu.

Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı ile Silopi'deki Şehit Ercüment Türkmen Kışlası'na, dün gece, terör örgütü PKK mensuplarınca çivi ve metal parçalarla güçlendirilmiş C-4 tipi patlayıcının yerleştirildiği 3 maket uçakla saldırı girişiminde bulunuldu. Maket uçakların 2'sinin Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı'na, 1'inin de Şehit Ercüment Türkmen Kışlası'na saldırı için kullanılmak istendiği belirlendi. PKK'lı teröristlerin patlayıcı yerleştirdiği maket uçaklar, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. 


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum01 Ocak 2019 18:55

    Bundan sonra buna benzer dronelarla saldırı yapabilirler.Tabi droneları çinden temin edeceklerdir.Geleceğin savaşları artık dronelarla olacaktır.Bugün bomba yükleyecek yarın makineli tüfek yükleyecek. Yani her türlü silahla yüklenecek bu dronelar.Şimdiden buna önlem alınması iyi olur.