E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK’da dağılma süreci başladı---

PKK’da dağılma süreci başladı

PKK’da dağılma süreci başladı
16 Kasım 2020 - 09:14 borsagundem.com

Yurtiçinde gerçekleştirilen başarılı terör operasyonları her geçen gün gücünü kaybeden Karayılan’a karşı isyan hareketinin başlamasına neden oldu.

TSK'nın başarılı operasyonları sonucu büyük kayıplar veren PKK'ınn çöküş ve dağılma sürecine girmesi, elebaşları ile teröristleri de birbirine düşürdü.

Terör örgütü PKK'da hakkında ölüm emri verilen bir terörist, elebaşı Murat Karayılan'a hattına girdiği telsizden "Ölenler çoğaldıkça, sıranın size geldiğini anladınız. Sonunda sen de ölüm korkusu yaşamaya başladın alçak adam" sözleriyle seslendi. Otoritesini her geçen kaybeden terörist Karayılan Kandil'deki kaosu yönetemedi. Sabah’ın haberine göre, örgütte her kafadan bir ses çıkarken artık tam bir kaos yaşanıyor.

Bir milyon lira ödüllü turuncu kategoride aranan, PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir (25)'in grubunda bulunan teröristlerden 21'i, TSK operasyonlarıyla etkisiz hale getirildi.

Bu durumdan Vedat Demir'i sorumlu tutan, örgüt elebaşlarından Murat Karayılan, verdiği talimatları yerine getirmediği suçlamasıyla Demir hakkında ölüm emri verdi. Durumu öğrenince örgütten kaçan Demir, ardından Kandil'deki örgüt ana karargâhındaki "Roj" kod adlı telsiziyle bağlantıya geçerek, Karayılan'a hakaretler yağdırdı.

PKK'nın Türkiye'deki 1 numaralı ismi öldürüldü

 

YPG/PKK ile Esed rejimi arasındaki petrol ticareti sürüyor

 

ABD Suriye Özel Temsilcisi: Suriye'deki PKK varlığına son vereceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oğuz16 Kasım 2020 17:21

    Aman chpkk ve çakma milliler duymasın hdpden fırça yiyecekler yazık...

  • Nedim16 Kasım 2020 12:58

    Dış güçler terimini alay ve espri malzemesi yapıp kahkahalarla gülen ahmak ve alçak takımı  nerelere gitti acaba?  Terörist sadece dağda değil  mecliste, mahkemelerde  adliyede,  hastanede!

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Kasım 2020 16:12

    Türk Adaleti geç işler fakat en sonun da hakkını verir.bak görceksin teröristler ile işbirliği yapan ve onlar ile ittifak yapanların sonları kötü eninde sonunda hak ettikleri cezayı bulacaklardır.

  • Kamil16 Kasım 2020 12:34

    İçerideki destekçileri pasifize edilmeli. Kobani olaylarında gördük , kimler sahadaydı. Bunlar içimizdekiler. Dış güçlerin desteği malum zaten.

  • EKRİST16 Kasım 2020 16:13

    kim idi hdp ve onların içindeki işbirlikcileri değil mi idi ama ellerinde patladı.

  • ZEYREK ZEMHERİ16 Kasım 2020 10:49

    Bence rehavete kapılmamalı kökünü kazımalıdır.sıra ypg gelmelidir.ben olsam fırat nehri nin suyunu tamaman keserim.gitsin abd ve rusya ile diğer dostları tırlar ve uçaklar ile su getirsin.bundan sonra bunu yapacağımızı düşünmekteyim.

  • ZEYREK ZEMHERİ16 Kasım 2020 16:14

    onlar zaten götlerini yıkamıyorlar ki onlar ermeni tohumları vatanımızın baş düşmanları olur durlarını da kafirlere satmışlardır.abd ve rusya ile dostları uçklarlarla getirsinler.

  • cahil herif16 Kasım 2020 12:45

    su kesilirse millet elini g*ünü neyle yıkasın 

  • doğru16 Kasım 2020 09:57

    ihalar ve sihalar ve mit devreye girdikten sonra terör örgütüne büyük darbe vuruldu, herşey teknolojide bitiyor...

  • FİNANSŞÖR16 Kasım 2020 16:15

    chp iktidarda olsa bu cihazları yapabilirmi idik.eğer bu cihazlar olmaz en az 10 000-30 000 şehiti rahat verir idik.

  • Cahil profesör16 Kasım 2020 09:53

    ermenistan dağılınca pkk nın dağılması normaldir.