E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK yandaşları İsveç’te sokaklara döküldü---

PKK yandaşları İsveç’te sokaklara döküldü

PKK yandaşları İsveç’te sokaklara döküldü
28 Mayıs 2022 - 14:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın PKK'yı işaret ederek yaptığı İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu açıklaması terör örgütü PKK'da paniğe neden oldu. İsveç'in Göteborg ve Malmö kentlerinde PKK/YPG yandaşları yürüyüş düzenledi.

Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya yönelik başlattığı harekatın ardından İsveç ve Finlandiya kendilerini güvence altına almak amacıyla NATO'ya resmi başvuruda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu adımın ardından, "Biz şu anda İsveç ve Finlandiya ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz ama olumlu bir düşünce içerisinde değiliz. Teröristleri teslim etmeyeceklerine dair mesajları var. Bu iki ülkenin NATO'ya girmelerine 'Evet' demeyiz" açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları sonrası İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, ülkesinin PKK'yı Türkiye'den sonra terör örgütü listesine alan ilk ülke olduğunu, bu duruşun değişmediğini öne sürdü.

Öte yandan PKK sözcüsü Zagros Hiwa, İskandinav ülkelerine seslenerek "Erdoğan'ın baskısına boyun eğmeyin" çağrısı yaptı.

HEPİMİZ PKK'YIZ HEPİMİZ PKK'LIYIZ'

Gelişmelerin ardından İsveç'in Göteborg ve Malmö kentlerinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK/YPG yandaşları, İsveç'in NATO üyesi başvurusunu geri çekmesini istedi. 'Hepimiz PKK'yız hepimiz PKK'lıyız' sloganı atan terör yandaşları, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan ve terör örgütünün simgesini taşıyan paçavralar taşıdı.

Sol Parti Süryani asıllı Milletvekili Tony Hadaou'dun destek verdiği gösteride İsveç'in, Türkiye'ye verdiği tavizlerin durdurulması istendi.
(Yeni Şafak)

Kapalı kapılar ardında neler konuşuluyor

İsveç devlet televizyonunda YPG/PKK propagandası yapıldı

İsveç: Türkiye'nin suçlamaları temelsiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Komando30 Mayıs 2022 22:19

    Bırakın bu işleri hepiniz het boku biliyosunuz herşeyden de haberiniz var ne bu iktidar ne de muhalefetten bi şey olmaz artık hiç birinden umut yok allah yardımcımız olsun

  • Bütün Kalbim ile29 Mayıs 2022 14:38

    Emir kulu aziz şehitlerimiz üzerinden rant sağlayan ve halâ bu vicdansızlığa devam etmek isteyenlerin, yerli yada yabancı, hepsinin bir an önce en ağır şekilde cezalarını bulmasını diliyorum.

  • baran29 Mayıs 2022 14:15

    Ne zaman birileri Pkk feto ya laf etse bu xyz adeta deliriyor. Sen ne zavallı hale  gelmişsin böyle!  Ordu içinde fetocu itler devlet içinde fetocu kaymakam savcı hakim emniyet müdürü temizlendikçe devletin  saat gibi işlemesi bu eşkiya takımının üzerine çullanması bu zavallıyı deliye çeviriyor.  Boş atıp dolu tutmaya kalkma Türk Milleti sizin ne olduğunuzu tam olarak öğrendi. Bundan sonraki durağınız Cehennem.  Bu kafa iyi bir kafa değil. Artık  Türk  Milletinin aklı iradesi ce zihniyeti ile oynayamazsınız.  Cehenneme kankaların ile gidersin.  

  • Realite29 Mayıs 2022 12:18

    Abd ve israile doğru mesajlar verilirse bu ve benzeri örgütler 1 saatte tasfiye olur. Muhatap örgüt yada isveç gibi basit taşeronlar değil bu örgütü kuranlar.

  • mtu29 Mayıs 2022 12:12

    isveç ve finlandiyanın avrasuna rusyanın petrolüne abd nin bir işaretine bakar olay. bağımsız karar verebilmek için önce ekonomik olarak bağımsız olmak gerek

  • Mustafa kilic 29 Mayıs 2022 10:25

    Allah belasını versin bu pkk nin

  • Ali Taş28 Mayıs 2022 23:16

    Ulan bu kadar şehitlerimizin kanı var Kim hakkımızı gavura peşkeş çekerse haram zıkkım olsun Bu itlere yol açan ön açan kim varsa önce burda sonra mahşerde .....Kana kan Biz şehit olmaya hazırız Elhamdülilah Bu köpekler korksun

  • baran29 Mayıs 2022 14:10

    xyz onları yapanların ne olduğu belli!  Şimdi kodesteler!  Müflis tüccar eski defterleri karıştırmak seni kurtarmaz.  Cahilliği bırak aptallığı bırak.  Fetocuları çıkarmaya serbest bırakıp görevlerine iade etmeye kalkan Sansaryan seni çok heyecanlandırıyor farkındayız.  Boşuna heveslenme!

  • xyz29 Mayıs 2022 13:10

    Ali Taş; bence mūcadeleye çadır mahkemeleri kuranlar, fetöye ağıt yakanlar, apo'nun mesajını Diyarbakìrda okutturanlar, imralıya feribot seferi düzenleyenler, ist. seçimlerinden önce apo mektubunu okutanlar daha sayayım mı? bence onlardan başla çünkü devleti onlar yönetiyor.

  • EKRİST28 Mayıs 2022 22:58

    6 ganyan masa iktidara gelir ise pkk ve ypg ülkemizde de sokaklara dökülüp yürüyüşler yapacağını düşünmekteyim.kemal iktidara gelir gelmez tüm pkk ypg ve fetöcüleri sokaklara salacağım diyor.

  • xyz29 Mayıs 2022 13:16

    Ekrist; fetö ile yata kalka algıyı öğrenmişsin. Göbels taktiği yalanı tekrar et dur. Ama Göbels ve Hitlerin sonunu ve halkını getirdiĝi durumu biliyorsun. Milletimize yazık etme.

  • çalarsaat28 Mayıs 2022 23:37

    biraz arşivi tarayın bakalım kim vermiş bu kadar tavizi. Sınırdan davulla zurnayla içeri kim almış...Dolmabahçe'de kim görüşmüş ? Oslo'da kim görüşmüş? ve kırmızı bültenle aranan teröristin kardeşini trtde kim ağırlamış? biraz beyin ve biraz utanmanız olsun

  • KILIÇ28 Mayıs 2022 22:23

     pkk namertlerine yer yüzünde yaşam hakkı tanıyan  bu namussuz terör örgütü insanlık düşmanı oldugu dünya er yada geç anlayacak.

  • Müslüman 1 Türk 28 Mayıs 2022 21:32

    Rusya'yı siyaseten destekliyorum ... Hem de mehter marşı ile ... Durmak yok ... Çalışmaya devam ...

  • Sedat28 Mayıs 2022 19:59

    Demek ki neymiş Bu kadar vatansever yorumlara kırmızı basacak hain köpeklerde varmış içimizde yorumları okuyan!

  • Ali Taş28 Mayıs 2022 19:53

    Allaha şükür vatanımızı seven Kürt vatandaşlarımız çoğunlukta ve bu hainlerin belki çoğu kürt bile değil asla emellerine ulaşamayacaklar kanımızla canımızla vatanımızın bekçisiyiz Ancak düşmanlara hizmet edip hain olarak geberip giderler

  • xyz29 Mayıs 2022 13:50

    Ali Taş; vatanını seven Kürt olduĝu gibi ikdidara yaranmak için, makam için, menfaati için, çıkarı için, ihale için vb. için ülkesine ihanet eden Türk yok mu? Sen anladın beni.

  • Fatihin Fedaisi28 Mayıs 2022 16:11

    İsveç şapa oturdu, PKK'lı soysuzlar adeta kudurdu. Sn. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ülkücü Hareket'in gerçek lşderi Sn. Devlet Bahçeli terörün ve terörsevicilerin toz olmalarını sağlayacaklar inşallah. İster misiniz dostlar terörü yerinde yani İsveç'te bitirmeye, imha etmeye... Yakışır Türk Bayrağına sevdalı vatanseverlere...

  • xyz29 Mayıs 2022 13:17

    Adın Fatihin Fedaisi ama kimin fedaisi olduĝunu açìk ekmişsin sahte fedai.

  • Vatandaş28 Mayıs 2022 15:37

    Boş hareketler...Terör seviciler yola gelecek...

  • Mucise Reis ;)28 Mayıs 2022 15:21

    Bu zincirden ekmek yiyenler cepleri için insanları nasılda kullanıyor.  Çocukları dağa kaçıran, çocukların eğitim hayatını ellerinden alan. İnsanların dini seçimlerini engelleyen, silahlı biçimde suriyede gerçek toprak ve hak sahiplerini zorbalık ile sürgün eden, tarlaları, bağları, bağçeleri yağmalayan,  organ masfyası işleri, tarihi ülke eserleri kaçıran, uyuşturucu baronları ile iş çeviren , bunları avrupada bazı devletlerde siyasi parti kılığı olarak gösterip, avrupanın isteidği kukla devleti kuracam diyerek haykıran... siyasi parti kılıfı ile avrupa da kendisine imaj arayan kanlı örgüt ..

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ28 Mayıs 2022 15:16

    bence abd suriye ve kuzey ırakta neden kürdistan kurdurmaya çalışmakta işte isveç in istini değiştirip kürdistan devletini burada kurdursun nasıl olsa isveç halkının %60  PKK ve YPG li imiş.

  • Seko28 Mayıs 2022 14:35

    Nasıl ama tutuştular keser döner sap döner birgün herkes hesap öder.