E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem“PKK, Türkiye’ye baskı yapıyor” ---

“PKK, Türkiye’ye baskı yapıyor”

“PKK, Türkiye’ye baskı yapıyor”
01 Ağustos 2013 - 11:36 borsagundem.com

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Le Figaro PKK'nın çözüm süreciyle ilgili Türkiye'ye süre vermesini değerlendirdi

PKK’nın Türk hükümetine “barış süreci” çerçevesinde adım atması için 1 Eylül’e kadar süre vermesi yurt dışında “PKK Türkiye’ye baskı yapıyor” şeklinde değerlendirildi.
Fransa’nın önde gelen gazetelerinden Le Figaro, “PKK, Türkiye’ye baskı yapıyor” başlığını kullandığı haberde “Türkiye’deki Kürt isyancıları, Türk hükümetinin Kürt sorununun çözümü amacıyla somut önlemleri alması için 1 Eylül’e kadar süre verdiklerini ilan ettiler” diye yazdı.
Bu bağlamda PKK liderlerinden Cemil Bayık’ın son açıklamalarına dikkat çekildiği haberde “Abdullah Öcalan ile yapılan müzakerelerin çerçevesinde Kürt isyancıları Mart ayında bir ateşkes ilan etmiş ve Mayıs ayında Türk topraklarından geri çekilmeye başlamışlardı. Bunun karşılığında hükümetten Türkiye’deki Kürt azınlığı lehindeki jestler talep ediyorlar” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hain Pkk'lıları şımartan Hükümettir01 Ağustos 2013 13:14

    Pkk'nın ve İmralı Canisinin önünde diz çökmüş bir Hükümet var. Bu Hain, Kalleş Pkk'lıları şımartan, Kürtçü Pkk'lıları bu hale getiren tek sorumlu başbakan ve bu hükümettir. Bu ülkenin Genelkurmay başkanı ve komutanları Terör suçlamasıyla yıllardır hapiste çürürken, Hainler dışarda hükümetle kirli pazarlıklar yapıyor...

  • mehmet01 Ağustos 2013 12:46

    fransa medyası türkiyedeki çözüm barışı konusunda çok hastalanıp doktor olmuş fakat türkiye barış çözümü konusunda çok saglıklı yol yürüyen de yolcu olmuştur

  • aziz01 Ağustos 2013 12:21

    Türke kimse baskı yapamaz, ters teper. Pkk kim oluyorki bize baskı yapıyor. acelesi ne, beklesin. dağda yemlerimi bitmiş.