E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK, Rusya’yı da düşman ilan etti ---

PKK, Rusya’yı da düşman ilan etti

PKK, Rusya’yı da düşman ilan etti
21 Ocak 2018 - 07:10 borsagundem.com

Terör örgütü, Rusya’nın yeşil ışık yakmadan Türkiye’nin Afrin harekatına girişemeyeceğini ilan etti. YPG açıklamasında, “Afrin harekâtında Rusya da en az Türkiye kadar sorumludur” dendi.

PYD-YPG/PKK'nın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin yayın organı Rudaw’a açıklama yapması dikkat çekti. Rusya’yı Türkiye’nin ortağı ilan eden açıklamada şöyle denildi:

“Türk askerinin dünyadan ve özellikle Rusya’dan olur almadan bu harekâta girişemeyeceğini çok iyi biliyoruz. Rusya, Afrin’deki askerlerini geri çekerek Türkiye’nin operasyonuna dolaylı yoldan destek vermiş, ortağı olmuştur. Bu yüzden Rusya’yı da en az Türkiye kadar saldırıdan sorumlu tutuyoruz.” (HÜRRİYET)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yusuf ceviz22 Ocak 2018 09:03

    Nerde PKK lı ve nerde yanlısı varsa topunun amin a koyum .şerefsiz köpekler hiç bi güç türkiyeyi bolemiycek

  • ağa21 Ocak 2018 12:44

    hadi ordan it sürüleri

  • demirkan 21 Ocak 2018 12:29

    SİZİN DÜŞMANINIZ IRAKI SURİYEYİ BU HÂLE GETİREN ABD DİR BEYİNSİZ KİRALIK KATİL.DAHA DOSTUNA DÜŞMANINA BİLE ÖGRENEMEMİŞSİN. BİRGÜN ABD SİZİ YÜZ ÜSTÜ BİRAKIR GİDER. ABD KENDİ ADKERİNİ NİYE SAVAŞA SOKMUYOR?. SİZİ MAŞA OLARAK KULLANIYOR.GEBERİRSE SİZİNGİBİ KÖPEKLER GEBERSİN DİYE. TÜRKİYE KENDİ BAŞINA SALDIRAMAZ DİYORSUN.TÜRKİYE KİMSEDEN EMİR ALMAZ BUNUDA BİL. BİR GEC ANSIZIN GELEBİLİR.

  • doğru21 Ocak 2018 12:06

    büyük devletlerin sadece çıkarları vardır...

  • bir yorum21 Ocak 2018 09:14

    Buna gülermisin ağlarmısın.Pkk-pyd rusya olmazsa suriyede kolay barınamaz bir kere.Yalandan yere rusyayı düşman ilan ediyorlar.