E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK operasyonunda Belediye Başkan Yardımcısı da gözaltında---

PKK operasyonunda Belediye Başkan Yardımcısı da gözaltında

PKK operasyonunda Belediye Başkan Yardımcısı da gözaltında
26 Kasım 2020 - 10:22 borsagundem.com

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, 19 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz da bulunuyor

İstanbul'da, terör örgütü PKK/KCK'nın şehir yapılanmasına yönelik emniyet ekipleri operasyon gerçekleştirdi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde 28 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da bulunduğu 19 şüpheliyi yakaladı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 1 tabanca, 1 yedek şarjör ve 103 mermi ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.  

MGK bildirisi: Gerekli adımlar atılacak

İçişleri'nden 81 ile yeni Kovid-19 genelgesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim26 Kasım 2020 14:13

    K.oğlu nun chp sine bak sen;  Bunlar İzmir marşı söyleye söyleye bel. mec. lerine girdiler!  Allah akıl fikir versin bunlara oy verenlere!  Bir de Bülent Arınç  partiyi bölmek için elinden geleni yapıyor.  Bakın 2023 Adayının Tayyip Erdoğan olması üstelik bunu da Bahçeli nin açıklaması bu zevatı çıldırttı.  Bu zevatın derin devlet ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum.   

  • ANTALYA26 Kasım 2020 13:45

    PKK YA GEÇİT YOK... ARINÇ A TAVSİYEMİZ BU TİPLERİ KORUMAYA KALKMAMASIDIR.... İSTANBULDA BELEDİYELER PKK SEVİCİLERİNİN ELİNE GEÇMİŞ . YAZIK.

  • TARKUT TARKAN26 Kasım 2020 12:19

    bu işler tutuklamakla operesyonlarla bitmez.idam cezası artık gelmelidir.bugün bülent arınç gibi birisi bile terör suçu işlediği ve ülkeyi bölmek isteyen ve tv lerde yayınları olan osman kavala ve selahattin demirtaş savunur ise vay bu ülkenin haline vay.ama bu ülke bülent arınç ve onlara bırakılmayacak kadar sahipsiz değildir.