E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK hastanesine baskın---

PKK hastanesine baskın

PKK hastanesine baskın
03 Aralık 2014 - 00:25 borsagundem.com

Şanlıurfa’da tam teşekküllü hastane haline getirilen ve üst düzey PKK'lıların tedavi edildiği öğrenilen çiftlik evine baskın yapıldı

Şanlıurfa’da bir çiftlik evinin Hastaneye dönüştürüldüğü, burada PKK’nın üst düzey sorumluların tedavi edildiği bilgisi üzerine sabaha karşı baskın yapıldı.

Köydeki çiftlik evine yapılan baskında hemşire olarak görev yapan 2’si kadın ile Kobani’deki çatışmalarda yaralanan ve yasadışı yollardan Türkiye’ye getirilerek tedavi edilen 7 kişi gözaltına alındı.
 
ÇİFTLİK EVİ TAM TEŞEKÜLLÜ HASTANE OLDU!

Emniyet terör ve istihbarat birimleri, Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi İsalar Köyü’nde bir çiftlik evinin hastaneye çevrilerek Kobani’de çatışmalarda yaralanan PKK’lıların getirilerek tedavi edildiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Hastaneye çevrilen çiftlik evinde Kobani’de çatışmalarda yaralandıktan sonra yasadışı yollarla Türkiye’ye getirilen PKK’nın üst düzey sorumluların tedavi olduğunun belirlenmesi üzerine emniyet ve Jandarma, şafak vakti baskın düzenledi.


 
HEMŞİRELER VE YARALI PKK'LILAR GÖZALTINDA

Tam teşekküllü hastane olarak çalıştırılan çiftlik evine yapılan baskında 2’si kadın, 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınların burada hemşire olarak görevlendirildiği, yakalananlar arasında yaralı PKK’lıların da bulunduğu öğrenildi. Operasyonda birçok tıbbi malzeme ile silah ve mühimmat da ele geçirildi.
 
"GÖZALTINA ALINAN YARALI KOBANİLİ'LER SERBEST KALMALI"

Urfa Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, yapılan operasyonla yaralı Kobani'lilerin gözaltına alındığını söyleyerek tepki gösterdi. Platform üyeleri gözaltına alınanların serbest bırakılmasını istedi.
 
Urfa Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, Suruç Belediyesi'ne ait Aligor ek hizmet binası ve Kobani'de yaşanan çatışmalarda yaralanan Kobani'lilerin kaldığı eve polis tarafından baskın yapılarak yaralıların gözaltına alınmasını protesto etti. Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde bir araya gelen platform üyeleri, "Urfa'da bugün insanlık suçu işlendi. Haberin var mı?" pankartı açarak, "Baskılar bizi yıldıramaz", "Kobanê IŞİD'e mezar olacak" sloganları attı.
 
"GÖZALTINDAKİLERİN AFAD KAYDI VAR"


Platform adına açıklama yapan SES Şubesi Eş Başkanı Reşat Doğan, gözaltına alınan Kobanêli yurttaşların AFAD kayıtlarının bulunduğunu belirterek, "Hastaların gözaltında tıbbi bakımdan yoksun tutulduğu her dakika hayati tehlikeleri bulunmaktadır. Bireyin yaşam hakkı elinden alınıyor. Bu hastaların derhal serbest bırakılması gerekiyor" dedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)