E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK canlı bomba yetiştiriyor---

PKK canlı bomba yetiştiriyor

PKK canlı bomba yetiştiriyor
20 Ekim 2015 - 08:30 borsagundem.com

PKK'lı terörist Murat Karayılan, Zap Kampı'nda kadın canlı bomba yetiştirmeye başladı

PKK terör örgütünün elebaşı Murat Karayılan, 6 yıl önce kurduğu Zap Kampı'nın Bebtinan bölgesinde kampta çoğunluğu kadın canlı bombalar yetiştiriyor. Karayılan ve Suriyeli bir teröristin eğittiği 'Zilan Ölümsüzler Taburu'nda 120 terörist var.

Son günlerde sınır ötesi operasyonlarla 2 bine yakın teröristin etkisiz hale getirilmesi üzerine "Ölümsüzler taburuyla metropollere saldırırız" tehdidinde bulunan Murat Karayılan'ın, canlı bombaları Kandil'de bizzat eğittiği ortaya çıktı.

Tunceli'de 19 yıl önce vücuduna sardığı bombaları patlatarak 6 askeri şehit eden örgütün ilk canlı bombacısı "Zilan" kod adlı Zeynep Kınacı'nın adını taşıyan 'Zilan ölümsüzler taburu'nda teröristlere, psikolojik, siyasi ve askeri  eğitim veriliyor. Teröristlere, patlayıcı hazırlama ve bomba düzeneği eğitiminin yanında siyasi-psikolojik eğitim veriliyor.Teröristlerin, Karayılan'ın yanı sıra 'Şahinkubani' kod isimli Suriyeli terörist tarafından da  Filistin tarzı yani hamile kadın görünümlü saldırılar üzerine eğitildikleri ortaya çıktı. İntihar bombacısına problemsiz araç ve ev alma, gözcü tutma, kendisini uzun süre kamufle etmesi için yüksek miktarda para verildiği de belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TÜRK20 Ekim 2015 09:58

    PKK yı 35 yıldır biliyoruz, siz asıl tehlikeye İŞİD denen it sürüsüne bakın, ankara daki hunharca saldırıda da dikkatler İŞİD denen bu it sürüsünden uzaklaştırılmaya çalışılmış, PKK ismi ortaya atılmıştır... bu haberle de İŞİD unutturulmaya çalışılıyor, önümüzdeki en büyük tehlike İŞİD olacaktır... bu itler ülkemizde serbestçe cirit atıyorlar... belli ki himaye ediliyorlar...