E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasaları toparlayacak iki kritik konu---

Piyasaları toparlayacak iki kritik konu

Piyasaları toparlayacak iki kritik konu
27 Şubat 2020 - 10:09 borsagundem.com

Milyarder Leon Cooperman pazartesi ve salı günkü keskin düşüşte çok para kaybettiğini itiraf etti. Cooperman için düşüşün kesilmesi iki konuya bağlı.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Milyarder Leon Cooperman, çarşamba sabahı CNBC'ye verdiği röportajda, bu hafta çoğu yatırımcı gibi "çok para kaybettiğini" itiraf etti, ama bu noktada, bu pazarda alıcı olduğunu söylüyor. Ünlü milyarder Wall Street’in toparlanması için iki konunun açığa kavuşması gerektiğini belirtti. Bunlardan birisi tüm dünyayı korkutan korona virüsken diğeri ABD’de sol tandanslı adayların demokrat parti adaylığında kazandığı büyük destek.

Cooperman, salgınlar konusunda uzman olmadığını kabul etmekle birlikte, "insanlığın korona virüs sorununu yeneceğinden" ve borsada asılı duran bulutların haziran ayına kadar açılacağından emin.

Milyarder, "sosyalist sorunu" olarak tanımladığı Bernie Sanders’in yükselişinin de bu yıl son oylar sayıldığında ortadan kaldıracağına inanıyor, "Ülkenin, bernie Sanders veya Elizabeth Warren'ın başkan seçileceği kadar solcu olduğunu düşünmüyorum."

Cooperman kasım seçimleri için daha önce yaptığı yorumda Bernie Sanders’in piyasalarda korona virüsten daha büyük bir tehdit oluşturduğunu ifade etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • johny bravo27 Şubat 2020 19:20

    altını olanlar yaşadı

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$27 Şubat 2020 11:18

    bu düşüşlere düşüş mü diyorsun.ben 30 senelik borsacıyım.eğer sen bu düşüşe büyük düşüş diyorsan sen borsacı değilsin.Dow 10 senede % 1000 arttı % 3-5 lik düşler düşüs sayılmaz asla.endeks %50-70 düşse haydi büyük düşüş derdim.millete mal aldırmak için kandırmaya çalışıyor bence sen zarar etmedin büyük kardasın millete daha çok mal yıkmak için davetiye çıkartıyorsun.

  • Mg27 Şubat 2020 10:47

    Düşüş bitmez, bu daha ilk adım, devamı çok daha sert

  • Okie Dokie27 Şubat 2020 10:24

    Bırak bu ayakları Cooperman. Zarar ne kadar sen ondan haber ver.