E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasalar için olumlu sinyal---

Piyasalar için olumlu sinyal

Piyasalar için olumlu sinyal
11 Ekim 2018 - 22:20 borsagundem.com

NBC'nin Brunson haberinin ardından dolar, euro ve piyasalarda olumlu gelişmeler yaşanıyor

Akşam saatlerinde NBC televizyonunun, uzun süredir iki ülke ilişkilerini zedeleyen ve ekonomik yaptırımlara kadar uzanan Brunson kriziyle ilgili ABD ile Türkiye'nin anlaşmaya vardığı, Brunson'ın bir kaç gün içerisinde serbest bırakılacağı iddialarının ardından piyasalar için pozitif sinyaller gelmeye başladı.

MSCI Turkey ETF endeksi yüzde 4'ten fazla yükselerek 23.500 seviyesine ulaştı. MSCI endeksindeki bu yükselişin, yarınki borsa açılışına pozitif etkisi olması bekleniyor. Endeksin yanı sıra, haberin ardından dolar ve euroda da düşüş gözlemlendi.  Dolar, 5.9055 lira seviyesine gerilerken, euro ise 6.854 liradan işlem gördü.

NBC'den Brunson için gizli anlaşma iddiası

Dolar düşüşe geçti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nejat yilmaz12 Ekim 2018 17:25

    aklin yolu birdir iyi oldu ülkemiz biraz nefes alır kendine gelir.Geçmiştede binlercesi saldırdı birşey yapamadılar bir kişi mi yıkacak memleketi.

  • KILIÇ12 Ekim 2018 07:35

    DİBİN DİBİNİ GÖRECEK ÇÜNKÜ EKENOMİYE OLAN GÜVEN BİRAZ DAHA İYİMSER BİR ORTAMA DÖNMÜŞDÜR AYRICA DOLAR KÜRESEL PARA BİRİMİ OLARAK HER GÜN DÜNYADA İTİBAR KAYBEDİYOYOR .

  • Okn12 Ekim 2018 00:57

    Brunsonu birakmasakta olur artik. Trump guclu dolar amerikan sirketlerine zarar veriyor aciklamasindan sonra dustu. Fed artik faiz artirmaz dolarda duser.

  • 1Borsacı12 Ekim 2018 00:26

    İki ucu boklu değnek. ne suçu var ise cezasını çekmeli. Suudi Konsolosluğu'ndaki olay da aydınlatılmalı. Kanun ve hukuk zarar alıyor. Piyasadan kaçmak isteyenlere fırsat olacak gibi.

  • OguZ11 Ekim 2018 23:36

    Ben kesinlikle serbest birakilmasini istemiyorum.madem serbest birakilacakti bu kadar niye sikinti cektik diye sormazlar mi adama.sen serbest birakmadiginda arkanda kaldik serbest birakma ki yaptigimizdan pisman olmayalim

  • zeko12 Ekim 2018 00:42

    eyvah dolarlar elde patladı

  • Lafla peynir...anladın 12 Ekim 2018 00:23

    Hayırdır dolara yatırım mı yaptın ? Bu ajan ülkemizde her durduğu dakika ekonomiye zarar veriyor. Evet ABD denen şeytanın ülkesinin istekleri bitmeyecek ama toparlanmak için bir fırsat olabilir. Onca yıl yapılan yanlışlar bir çırpıda düzelmiyor. Ülkemiz ekonomisinin nefes almaya ihtiyacı var.

  • Alp11 Ekim 2018 22:50

    Tv kanalımı serbest bırakacak ne saçma manipülasyon yapılıyor